Σαμαράς: Σε μία δημοκρατική κοινωνία δεν υπάρχουν άβατα
«Σε μία δημοκρατική κοινωνία άβατα δεν υπάρχουν» δήλωσε ο πρώην πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς με αφορμή την επίθεση που δέχτηκε ο βουλευτής της ΝΔ, Βασίλης Οικονόμου στα Εξάρχεια. «Η άνανδρη επίθεση εναντίον του Β. Οικονόμου δείχνει ότι η Αθήνα έχει γίνει πάλι ξέφραγο αμπέλι. Οφείλει η κυβέρνηση να εγγυηθεί την ασφάλεια κάθε πολίτη.
«Σε μία δημοκρατική κοινωνία άβατα δεν υπάρχουν» δήλωσε ο πρώην πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς με αφορμή την επίθεση που δέχτηκε ο βουλευτής της ΝΔ, Βασίλης Οικονόμου στα Εξάρχεια.
«Η άνανδρη επίθεση εναντίον του Β. Οικονόμου δείχνει ότι η Αθήνα έχει γίνει πάλι ξέφραγο αμπέλι. Οφείλει η κυβέρνηση να εγγυηθεί την ασφάλεια κάθε πολίτη. Επιτέλους σε μια δημοκρατική πολιτεία, «άβατα» δεν υπάρχουν!» είπε.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας