Χωρίς Φώτση άρχισε η προετοιμασία εν όψει Μπαρτσελόνα
Με μοναδικό απόντα τον Αντώνη Φώτση, άρχισε την Τρίτη η προετοιμασία του Παναθηναϊκού, εν όψει της αναμέτρησης της Παρασκευής με την Μπαρτσελόνα στο ΟΑΚΑ, στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Euroleague. O έμπειρος φόργουορντ υπέστη έναν μυϊκό σπασμό στο δικέφαλο κατά την αναμέτρηση πρωταθλήματος με το Λαύριο και ακολούθησε θεραπεία.
Με μοναδικό απόντα τον Αντώνη Φώτση, άρχισε την Τρίτη η προετοιμασία του Παναθηναϊκού, εν όψει της αναμέτρησης της Παρασκευής με την Μπαρτσελόνα στο ΟΑΚΑ, στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Euroleague.
O έμπειρος φόργουορντ υπέστη έναν μυϊκό σπασμό στο δικέφαλο κατά την αναμέτρηση πρωταθλήματος με το Λαύριο και ακολούθησε θεραπεία.
Στο αγωνιστικό κομμάτι, οι παίκτες που πήραν μεγάλο χρόνο συμμετοχής στο «διπλό» έκαναν αποθεραπεία, ενώ οι υπόλοιποι προπονήθηκαν σε κανονικούς ρυθμούς.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Λίβανος: Αλλοι 4 νεκροί σε ισραηλινά πλήγματα στο νότιο τμήμα της χώρας
- Ο Ρούμπιο θα επισκεφθεί Σλοβακία και Ουγγαρία, όπου κυβερνούν σύμμαχοι του Τραμπ
- Πτώση ελικοπτέρου εναέριου-ασθενοφόρου στη Λιβύη με δύο Ρώσους πιλότους και τρεις ντόπιους [Λιβύη]
- Σουδάν: Οι φρικαλεότητες της Ελ Φάσερ επαναλαμβάνονται στην Κορντοφάν, καταγγέλλει ο ΟΗΕ
- Βενεζουέλα: Αναβλήθηκε η συζήτηση στο Κοινοβούλιο του νομοσχεδίου για τη γενική αμνηστία
- Δυτική Οχθη: Η Βρετανία καλεί το Ισραήλ να ανακαλέσει την απόφασή του για επέκταση του ελέγχου

