Ολυμπιακός και Βουλιαγμένη ξανά μαζί στην Euroleague
Ολυμπιακός και Βουλιαγμένη θα βρεθούν για δεύτερη σερί χρονιά αντιμέτωποι στον προκριματικό γύρο της Euroleague, καθώς κληρώθηκαν μαζί στον Γ΄ όμιλο, ο οποίος θα φιλοξενηθεί στην Πορτογαλία από την Πορτουένσε.
Ολυμπιακός και Βουλιαγμένη θα βρεθούν για δεύτερη σερί χρονιά αντιμέτωποι στον προκριματικό γύρο της Euroleague, καθώς κληρώθηκαν μαζί στον Γ΄ όμιλο, ο οποίος θα φιλοξενηθεί στην Πορτογαλία από την Πορτουένσε.
To γκρουπ γίνεται ακόμη δυσκολότερο λόγω της παρουσίας και της πρωταθλήτριας Ιταλίας Πάντοβα, η οποία την Παρασκευή θα είναι η αντίπαλος του Ολυμπιακού στο Σούπερ Καπ, ενώ τον όμιλο συμπληρώνει η βρετανική Λόντον Ότερ. Οι αγώνες θα γίνουν 4-7 Φεβρουαρίου και οι δύο πρώτοι προκρίνονται στα προημιτελικά.
Αναλυτικά οι τέσσερις όμιλοι της προκριματικής φάσης, όπως προέκυψαν από την κλήρωση που έγινε στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, στο περιθώριο της συνέντευξης Τύπου για το Σούπερ Καπ:
Α΄ ΟΜΙΛΟΣ (στην Ισπανία): Κίνεφ Κίρισι (Ρωσία), Μπάγερ Ίρντινγκεν (Γερμανία), Ουραλότσκα (Ρωσία), Σαντ Αντρέου (Ισπανία)
Β΄ ΟΜΙΛΟΣ (στην Ουγγαρία): Ουίπεστ (Ουγγαρία), Ερυθρός Αστέρας (Σερβία), Ζέντες (Ουγγαρία), Σπαρτάκ Βόλγκογκραντ (Ρωσία)
Γ΄ ΟΜΙΛΟΣ (στην Πορτογαλία): ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ, Πάντοβα (Ιταλία), Λόντον Ότερ (Μ. Βρετανία), Πορτουένσε (Πορτογαλία)
Δ΄ ΟΜΙΛΟΣ (στη Γαλλία): Σαμπαντέλ (Ισπανία), Λιλ (Γαλλία), Ματαρό (Ισπανία), Μεσίνα (Ιταλία)
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- «Καρφιά» Καραμανλή: Όσο η αγροτική πολιτική εξαντλείται σε εξαγγελίες αποσπασματικών μέτρων η κρίση θα ανακυκλώνεται
- Μύκονος Betsson: Ανακοίνωσε τον Μοχάβι Κινγκ
- Η Νύφη! – Mια ταινία Φρανκενστάιν αλά Μπόνι και Κλάιντ που ισοδυναμεί με καθαρή τρέλα
- Αίγινα: Συνελήφθη 30χρονος που έκανε σούζες και κόντρες – Αναρτούσε τα «κατορθώματά» του στα social media
- Η Τουρκία στέλνει F16 στα κατεχόμενα της Κύπρου σύμφωνα με τουρκοκυπριακά ΜΜΕ
- Ναρκωτικά, όπλα, κλοπές – 15 φορές είχε συλληφθεί ο 48χρονος που απειλούσε με χειροβομβίδες έξω από τη ΓΑΔΑ

