Κυρ.Μητσοτάκης: Να ξαναγίνει η ΝΔ η μεγάλη κεντροδεξιά παράταξη
Την ανάγκη πολιτικής δημιουργικής ανανέωσης που θα καταστήσει ξανά τη ΝΔ από συρρικνωμένο, όπως είπε, κόμμα σε μεγάλη κεντροδεξιά παράταξη, επισήμανε το Σάββατο από τα Χανιά, τελευταίο σταθμό της περιοδείας του στην Κρήτη, ο υποψήφιος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης.
Την ανάγκη πολιτικής δημιουργικής ανανέωσης που θα καταστήσει ξανά τη ΝΔ από συρρικνωμένο, όπως είπε, κόμμα σε μεγάλη κεντροδεξιά παράταξη, επισήμανε το Σάββατο από τα Χανιά, τελευταίο σταθμό της περιοδείας του στην Κρήτη, ο υποψήφιος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης.
Ο κ. Μητσοτάκης, κλείνοντας τον κύκλο των επαφών του στο νησί, πραγματοποίησε ομιλία στο επιμελητήριο της πόλης, κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στην προσφορά του πατέρα του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι ο πατέρας του νιώθει και πάντα πράττει σαν να είναι ο πέμπτος βουλευτής Χανίων.
Ο ίδιος δήλωσε υπερήφανος που κατάγεται από τα Χανιά και εξέφρασε την πεποίθηση ότι θα έχει τη στήριξη των πολιτών της Κρήτης και ότι θα είναι ο επόμενος πρόεδρος της ΝΔ. «Φεύγω από την Κρήτη πιο πεπεισμένος παρά ποτέ, ότι θα είμαι ο επόμενος πρόεδρος της ΝΔ. Ότι θα έχω τη στήριξη πολλών απλών νεοδημοκρατών οι οποίοι θα έλθουν να ψηφίσουν σε αυτές τις εκλογές για να μπορέσομε να οδηγήσομε όλοι μαζί το κόμμα σε μια νέα εποχή» ανέφερε.
Από τα Χανιά ο κ. Μητσοτάκης επισήμανε την ανάγκη διεύρυνσης της ΝΔ με νέα πρόσωπα και νέες ιδέες. Όπως χαρακτηριστικά τόνισε, «να μπορέσουμε να υλοποιήσουμε μια πολιτική δημιουργικής ανανέωσης, να μπολιάσουμε τη ΝΔ με νέες ιδέες, με νέα πρόσωπα, να μπορέσουμε να την ξανακάνομε από συρρικνωμένο κόμμα, μεγάλη κεντροδεξιά παράταξη. Να μπορέσουμε να αντιπαρατεθούμε υπεύθυνα με το λαϊκισμό του ΣΥΡΙΖΑ, του κ. Τσίπρα στη Βουλή, να μπορέσουμε να κερδίσουμε τις επόμενες εθνικές εκλογές, γιατί μόνο η μεγάλη κεντροδεξιά παράταξη μπορεί να δώσει σήμερα λύσεις στα μεγάλα προβλήματα της χώρας».
Ο κ. Μητσοτάκης συναντήθηκε στο επιμελητήριο της πόλης με εκπροσώπους παραγωγικών τάξεων και φορέων οι οποίοι και αναφέρθηκαν σε μια σειρά ζητημάτων, όπως το φορολογικό, το ασφαλιστικό και το συνταξιοδοτικό.
Από την πλευρά του, ο κ. Μητσοτάκης κατηγόρησε την κυβέρνηση για αντιαναπτυξιακή λογική, ενώ αναφερόμενος στην Κρήτη τόνισε την ανάγκη να υπάρξει ένα αναπτυξιακό σχέδιο που, όπως είπε, θα δίνει λύσεις στα προβλήματα που σήμερα αντιμετωπίζει το νησί.
Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε, τα τρία βασικά πράγματα που πρέπει να υλοποιηθούν στο νησί είναι ο βόρειος οδικός άξονας, το νέο αεροδρόμιο Ηρακλείου και ένας περιφερειακός χωροταξικός σχεδιασμός που θα βασίζεται σε δράσεις που θα προστατεύουν το περιβάλλον.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Συνταξιοδότηση: Σε συνεχή άνοδο οι νέες αιτήσεις απονομής συντάξεων
- Ευλογιά προβάτων: Νοσηλεύεται με συμπτώματα εγκεφαλικού ο κτηνοτρόφος που αποχαιρέτησε με λυγμούς 450 πρόβατα
- Ουκρανία: Ολοκληρώθηκαν οι συνομιλίες στο Μαϊάμι, παραμένουν τα «αγκάθια» – Νέα «μαζική» επίθεση της Ρωσίας
- Ντέρμπι ΠΑΟΚ – Άρης στη Θεσσαλονίκη – Εκτός έδρας «μάχη» για Παναθηναϊκό, με Ατρόμητο η ΑΕΚ
- Ακίνητα: Νέο τέλος από τους δήμους – Ποιοι θα πληρώνουν λιγότερο και ποιοι περισσότερο
- Release Athens 2026: Offspring και Bad Religion σε μια punk rock πανδαισία
- Τεχνητή Νοημοσύνη και Απασχόληση: Ποιους κλάδους χτυπά πρώτα;
- Σενάρια από την Ισπανία για Ρεάλ Μαδρίτης και Πίτερς
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 07.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/milky-way-4006343_1920-1-315x220.jpg)






















































![Μάλι: Νέα επίθεση τζιχαντιστών εναντίον οχηματοπομπής που μετέφερε καύσιμα [Βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/jinim-3-315x220.jpg)









Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442