
Τέτοιο μέρος για να πίνει κανείς τσάι δεν υπάρχει πουθενά στον κόσμο
Ένα αρκετά αλλόκοτο κτίριο εγκαινίασε ο πρόεδρος του Τατζικιστάν, Εμομάλι Ραχμόν. Πρόκειται για το Εθνικό Tea House, δύο ορόφων και με χωρητικότητα 2.000 ατόμων. Το εντυπωσιακό στην περίπτωσή του είναι το τεράστιο «πεπόνι» που τοποθετήθηκε στη στέγη του.
Ένα αρκετά αλλόκοτο κτίριο εγκαινίασε ο πρόεδρος του Τατζικιστάν, Εμομάλι Ραχμόν. Πρόκειται για το Εθνικό Tea House, δύο ορόφων και με χωρητικότητα 2.000 ατόμων. Βρίσκεται στην πόλη Χισόρ, λίγα χιλιόμετρα δυτικά της πρωτεύουσας Ντουσάμπε.
{{{ map }}}
Το εντυπωσιακό στην περίπτωσή του είναι το τεράστιο «πεπόνι» που τοποθετήθηκε στη στέγη του.
Αρκετοί βέβαια κάτοικοι της περιοχής δηλώνουν προβληματισμένοι. «Νόμιζα ότι ήταν μια τεράστια μπάλα του ράγκμπι» έγραψε στα κοινωνικά δίκτυα ένας οδηγός που το προσπέρασε με το αυτοκίνητό του.
Άλλοι πάλι μιλούν για υπερβολές, για έξοδα σε μια χώρα με πολίτες να αντιμετωπίζουν σοβαρά οικονομικά προβλήματα.
Πάντως, όπως αναφέρει το BBC, τα πεπόνια αφθονούν στη χώρα της Κεντρικής Ασίας και είναι ιδιαίτερα δημοφιλή στην ευρύτερη περιοχή.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Φωτιά στη Δραπετσώνα: Παραδόθηκε στις φλόγες διαμέρισμα – Επεκτείνεται η πυρκαγιά στην πολυκατοικία
- Μέθοδος RIR: Όλα όσα αξίζει να ξέρεις
- Καιρός: Σε ποιες περιοχές θα χρειαστεί ομπρέλα – Συνεχίζονται οι ανοιξιάτικες βροχές
- «Billy & Me»: Έρχεται ταινία για τη ζωή του Μπίλι Τζόελ, με σκηνοθέτη τον Τζον Ότμαν
- Η υπερανάλυση μπορεί να μας διαλύσει τη ζωή;
- Πλαφόν στα… Α βάζει το Χάρβαρντ, για να αντιμετωπίσει τον «πληθωρισμό» των αρίστων


