Την προφυλάκιση και των πέντε μελών της ένοπλης οργάνωσης «Εψιλον Ευ» αποφάσισε το απόγευμα της Τρίτης ο ανακριτής και ο εισαγγελέας στην Καλαμάτα.
Από νωρίς το μεσημέρι άρχισαν να προσέρχονται στο γραφείο του ανακριτή ο 52χρονος ιδρυτής και τα τέσσερα μέλη της οργάνωσης, οι οποίοι απολογήθηκαν για τις βομβιστικές επιθέσεις σε τράπεζες στην Καλαμάτα και στο άγαλμα του Κωνσταντίνου Παλαιολόγου στην πλατεία του Μυστρά, τα ξημερώματα της περασμένης Παρασκευής.
Μετά την απολογία τους, τα μέλη της εθνικιστικής οργάνωσης, με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα, οδηγήθηκαν στις φυλακές.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας