Εκδήλωση για την νέα προσέγγιση στην ανάπτυξη εφαρμογών λογισμικού
Το IQbility υποστηρίζει το 1o DevOps Athens Meetup, το οποίο συνδιοργανώνεται από τη Mist.io – εταιρεία στην οποία έχει επενδύσει το IQbility – και την PeoplePerHour.
Το IQbility υποστηρίζει το 1o DevOps Athens Meetup, το οποίο συνδιοργανώνεται από τη Mist.io – εταιρεία στην οποία έχει επενδύσει το IQbility – και την PeoplePerHour. Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στο “The Cube Athens” την Πέμπτη 29 Οκτωβρίου από τις 19:00 έως τις 21:00 και απευθύνεται σε εταιρείες και επαγγελματίες του χώρου του ΙΤ, σε μηχανικούς και προγραμματιστές.
To DevOps είναι μια νέα προσέγγιση στην ανάπτυξη εφαρμογών λογισμικού, η οποία δίνει έμφαση στη συνεργασία ανάμεσα σε software developers και λοιπούς επαγγελματίες του χώρου του ΙΤ. Επί της ουσίας, η μέθοδος αναγνωρίζει την αλληλοεξάρτηση ανάμεσα στην ανάπτυξη, τον έλεγχο ποιότητας και τη διαχείριση IT υποδομών και προκρίνει τη συνεργασία τους σε όλα τα στάδια παραγωγής: από το σχεδιασμό μέχρι την υποστήριξη πελατών.
Στο πρώτo event του DevOps Athens, ο Nir Cohen των Gigaspaces θα μιλήσει για την κουλτούρα του DevOps, το αν και πώς διαφέρει από τα παραδοσιακά μοντέλα ανάπτυξης, ενώ ο Andreas Chatazakis της Amazon Web Services (AWS) θα παρουσιάσει τις υπηρεσίες που προσφέρει η AWS για την αύξηση της ταχύτητας και της παραγωγικότητας.
- Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να δείτε στη σελίδα http://www.meetup.com/Athens-DevOps , όπου μπορείτε και να δεσμεύσετε τις θέσεις σας.
In.gr Τεχνολογία
- Explosive Media: Τα «αθώα» Lego που «νίκησαν» τον Τραμπ – Τα κινούμενα σχέδια στον… πόλεμο
- Συνταγή: Ριζότο με μελάνι σουπιάς
- Το αμερικανικό Πεντάγωνο εντείνει τον σχεδιασμό για πιθανές στρατιωτικές επιχειρήσεις στην Κούβα
- HSBC: Το πληθωριστικό κύμα δεν τέλειωσε, μάλλον…
- Εντείνεται η κούρσα Μπέζος – Μασκ για το διάστημα
- Πώς μπορεί η άσκηση να επηρεάσει τη δουλειά μας;
- Βροχερός ο καιρός την Πέμπτη – Τι θα γίνει στην Αττική
- Πόλεμος στο Ιράν: Πώς «τρώει» τα θεμέλια της ευρωπαϊκής παραγωγής τροφίμων και οχημάτων
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 16.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/abhijith-chandran-z4ylX1Z5FQE-unsplash-128x85.jpg)



























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442