Μουρίνιο: «Αν με διώξουν θα διώξουν τον καλύτερο προπονητή που είχε η ομάδα»
Μπορεί η Τσέλσι να δυσκολεύεται να κερδίσει οποιαδήποτε ομάδα αντιμετωπίζει, να βρίσκεται μια μόλις θέση πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού στην Αγγλία και να μετράει ήδη 6 ήττες στη φετινή σεζόν, ο Ζοσέ Μουρίνιο παραμένει απολαυστικός στις συνεντεύξεις Τύπου που παραχωρεί. Αυτή τη φορά μετά την ήττα από τη Σαουθάμπτον, ο Πορτογάλος δήλωσε πως δεν σκοπεύει να παραιτηθεί και θα φύγει μόνο αν τον απολύσουν από τη διοίκηση, όμως αν το κάνουν θα έχουν απολύσει τον... καλύτερο προπονητή στην ιστορία της ομάδας.
Μπορεί η Τσέλσι να δυσκολεύεται να κερδίσει οποιαδήποτε ομάδα αντιμετωπίζει, να βρίσκεται μια μόλις θέση πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού στην Αγγλία και να μετράει ήδη 6 ήττες στη φετινή σεζόν, ο Ζοσέ Μουρίνιο παραμένει απολαυστικός στις συνεντεύξεις Τύπου που παραχωρεί.
Αυτή τη φορά μετά την ήττα από τη Σαουθάμπτον, ο Πορτογάλος δήλωσε πως δεν σκοπεύει να παραιτηθεί και θα φύγει μόνο αν τον απολύσουν από τη διοίκηση, όμως αν το κάνουν θα έχουν απολύσει τον… καλύτερο προπονητή στην ιστορία της ομάδας.
Παράλληλα δήλωσε ότι η πιθανότητες για πρωτάθλημα είναι ελάχιστες, όμως καθησύχασε λέγοντας πως η Τσέλσι θα είναι στην 4άδα.
«Αν η ομάδα θέλει να με διώξει θα πρέπει να το κάνει εκείνη, γιατί εγώ δεν παραιτούμαι. Το να βγούμε πρωταθλητές είναι πολύ δύσκολο γιατί η διαφορά είναι μεγάλη, όμως είμαι πεπεισμένος ότι θα τερματίσουμε στην 4άδα. Είναι μια πολύ σοβαρή στιγμή στην ιστορία αυτής της ομάδας, επειδή αν με διώξουν θα διώξουν τον καλύτερο προπονητή που είχε ποτέ η ομάδα. Το μήνυμα είναι πως τα αποτελέσματα είναι λάθος του προπονητή. Αυτή είναι η στιγμή για όλους να αναλάβουν τις ευθύνες τους και μείνουμε ενωμένοι», ήταν τα λόγια του.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Τέμπη: Με την παρουσία συγγενών θυμάτων αλλά χωρίς το Δημόσιο, η δίκη για τη μη υλοποίηση της σύμβασης 717
- Υγροί κρύσταλλοι από οθόνες και κινητά ανιχνεύονται στα δελφίνια
- Νέα Μάκρη: Πυροβολισμοί κατά ΙΧ στη Λ. Μαραθώνος
- Νέα Αριστερά: Η υποτέλεια του Μητσοτάκη δεν αποτελεί εξωτερική πολιτική
- Γαλλία: Εκτενείς αναφορές στις εξελίξεις στη Μέση Ανατολή και ειδικότερα στην Κύπρο στα γαλλικά ΜΜΕ
- Κόκκινος συναγερμός και στη Φόρμουλα 1 λόγω Μέσης Ανατολής: Χάος στις πτήσεις πριν το αυστραλιανό γκραν πρι


