Τρεις νεκροί από πτώση ΙΧ στο παλιό λιμάνι της Πάτρας
Τρία άτομα έχασαν τη ζωή τους, όταν το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν έπεσε στη θάλασσα στο παλιό λιμάνι Πατρών. Στο ΙΧ επέβαιναν συνολικά έξι άτομα ηλικίας 20-23 ετών, τα οποία επέστρεφαν από νυχτερινή διασκέδαση.
Τρία άτομα έχασαν τη ζωή τους, όταν το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν έπεσε στη θάλασσα στο παλιό λιμάνι Πατρών.
Στο ΙΧ επέβαιναν συνολικά έξι άτομα ηλικίας 20-23 ετών, τα οποία επέστρεφαν από νυχτερινή διασκέδαση.
Χωρίς τις αισθήσεις τους ανασύρθηκαν δύο κοπέλες και ένας άνδρας, ενώ ζωντανοί βγήκαν οι υπόλοιποι τρεις άνδρες που επέβαιναν στο αυτοκίνητο.
Σύμφωνα με πληροφορίες, όταν το ΙΧ έπεσε στη θάλασσα οι τρεις άνδρες κατάφεραν να βγουν από το αυτοκίνητο και αμέσως ειδοποίησαν τις αρχές. Στο σημείο έφθασαν άνδρες της Πυροσβεστικής, του Λιμενικού, καθώς και δύτες. Οι τελευταίοι ανέσυραν από το αυτοκίνητο δύο κοπέλες και έναν άνδρα που είχαν χάσει την ζωή τους.
Οι τρεις σοροί έχουν μεταφερθεί στην ιατροδικαστική υπηρεσία, στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας, για τη διενέργεια νεκροψίας, ενώ οι τρεις διασωθέντες διακομίστηκαν στο νοσοκομείο «’Άγιος Ανδρέας», προκειμένου να τους παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.
Σύμφωνα πάντα με πληροφορίες, τα τέσσερα αγόρια και τα δύο κορίτσια, είχαν γνωριστεί λίγες ώρες νωρίτερα σε πάρτι. Όταν τελείωσε το πάρτι επιβιβάστηκαν και οι έξι στο αυτοκίνητο, προκειμένου να επιστρέψουν στα σπίτια τους.
Ο οδηγός του αυτοκινήτου κατευθύνθηκε στον δρόμο που βρίσκεται μέσα στη λιμενική ζώνη και οδηγεί από τον μόλο της Αγίου Νικολάου προς την ιχθυόσκαλα. Κάτω από αδιευκρίνιστες ακόμα συνθήκες, το αυτοκίνητο έπεσε στην θάλασσα, με αποτέλεσμα τα δύο κορίτσια και το ένα αγόρι να χάσουν την ζωή τους, ενώ τα άλλα τρία αγόρια κατάφεραν να βγουν σώα.
Άνδρες του Λιμενικού πραγματοποιούν έρευνες και παίρνουν καταθέσεις, προκειμένου να εξακριβώσουν το πώς βρέθηκε το αυτοκίνητο στη θάλασσα.
Ένα από τα ενδεχόμενα που εξετάζουν οι λιμενικοί είναι η ολισθηρότητα του οδοστρώματος, λόγω της βροχόπτωσης, ενώ έχει γίνει έλεγχος αλκοτέστ στον οδηγό του αυτοκινήτου.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Κώστας Αντετοκούνμπο: «Τα λόγια του Γιάννη που μου άλλαξαν τη ζωή – Θέλω τίτλο με τον Άρη» (vid)
- Απασφάλισε ο Λάκης Γαβαλάς με αφορμή τον πανικό γύρω από την παρουσία του Μπραντ Πιτ στην Ελλάδα
- Τέμπη: Ξεσηκωμός στις 28 Φεβρουαρίου – Συγκεντρώσεις σε όλη τη χώρα
- Greece’s Energy Minister Promotes Country As Regional Energy Hub Ahead of Washington Energy Summit
- Μεγάλη Βρετανία: Το Λονδίνο ανακοίνωσε μεγάλη δέσμη κυρώσεων κατά της Ρωσίας
- Ιταλία: Ένας νεκρός και τρεις τραυματίες από έκρηξη σε κτίριο στη Βερόνα
- Το τέλος του «μέσου εργαζόμενου»; Όταν το να είσαι αρκετά καλός στη δουλειά σου, δεν αρκεί
- «Περνούν χυδαία πράγματα από το μυαλό μου τώρα» – Η ερωτική εξομολόγηση του Ίθαν Χοκ
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 24.02.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/02/yun-xu-qZFCovYUBSo-unsplash-315x220.jpg)



























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442