Ανακοίνωση ΑΕΚ κατά Γκιρτζίκη: «Πρόεδρος μαριονέτα»
Στα άκρα περνάει η αντιπαράθεση της ΑΕΚ με την ΕΠΟ. Η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία χαρακτηρίζει τον Γ. Γκιρτζίκη ως «πρόεδρο-μαριονέτα» με αφορμή τη -φημολογούμενη- αντικατάσταση του Γ. Τσαχειλίδη από τη θέση του αναπληρωτή πρόεδρου της ΚΕΔ.
Στα άκρα περνάει η αντιπαράθεση της ΑΕΚ με την ΕΠΟ. Η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία χαρακτηρίζει τον Γ. Γκιρτζίκη ως «πρόεδρο-μαριονέτα» με αφορμή τη -φημολογούμενη- αντικατάσταση του Γ. Τσαχειλίδη από τη θέση του αναπληρωτή πρόεδρου της ΚΕΔ.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Πληροφορούμαστε ότι η σε συνεχείς αμαρτίες περιπεσούσα ΕΠΟ ετοιμάζεται για ένα ακόμα ποδοσφαιρικό πραξικόπημα και ότι μετά από τρεις αγωνιστικές στο πρωτάθλημα έχει αποφασίσει την καθ’ υπόδειξη αντικατάσταση του Γιάννη Τσαχειλίδη από τη θέση του αναπληρωτή προέδρου της ΚΕΔ με τον Φραγκίσκο Σωμαρακάκη.
Επειδή δεν χρειάζεται να λέμε πολλά, γιατί πλέον είμαστε πεπεισμένοι ότι απευθυνόμαστε σε υπαλλήλους με την πλήρη έννοια της λέξης, ξεκαθαρίζουμε προς τον πρόεδρο – μαριονέτα της ΕΠΟ ότι η ΠΑΕ ΑΕΚ δεν πρόκειται να δεχτεί μία ακόμα μεθόδευση από τον υπόκοσμο που λυμαίνεται το ελληνικό ποδόσφαιρο.
Ξεκαθαρίζουμε ότι δεν πρόκειται να δεχτούμε την τοποθέτηση του εντολοδόχου Φραγκίσκου Σωμαρακάκη στη θέση του υπεύθυνου για τον ορισμό των διαιτητών.
Καλούμε τον κ. Γκιρτζίκη να ενημερώσει τον φίλαθλο κόσμο σε ποιες εντολές και από ποια κέντρα δεν πειθάρχησε ο κ. Τσαχειλίδης με αποτέλεσμα να καρατομηθεί άμεσα.
Κύριοι της ΕΠΟ, επαναλαμβάνουμε για τελευταία φορά: είναι προτιμότερο να εγκαταλείψετε άμεσα το ελληνικό ποδόσφαιρο παρά να επιμείνετε να εκτελείτε εντολές. Δεν έχετε πλέον, ούτε την ανοχή μας. Η υπομονή μας εξαντλήθηκε».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Ο Μπαζίνας είναι από τα πιο «hot» ονόματα του καλοκαιριού – Η πρόταση του ΠΑΟΚ και το ενδιαφέρον των «αιωνίων»
- Το μήνυμα της ΠΑΕ Ολυμπιακός για τα 101 χρόνια του συλλόγου (pic)
- Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ – Ντένβερ Νάγκετς 129-126: Απίθανος Γκίλτζιους-Αλεξάντερ, καθάρισε με buzzer beater (vid)
- Να «αγκαλιάσει» την τετράδα και το πλεονέκτημα έδρας θέλει ο Ολυμπιακός στο Παρίσι
- Προκρίθηκαν στους «16» του Indian Wells Τσιτσιπάς και Τζόκοβιτς
- Πόρτις: «Στο 50-50 να παραμείνει μείνει στους Μπακς ο Γιάννης Αντετοκούνμπο»
- Ολυμπιακός: Ο Θρύλος της Ευρώπης έγινε 101 ετών – 341 τίτλοι για τον μεγαλύτερο πολυαθλητικό σύλλογο
- Ολυμπιακός: Έφηβος ετών… 101 (pics)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 10.03.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/fausto-garcia-menendez-6p_jg_Ayldo-unsplash-315x220.jpg)
















































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442