Συμβολική επίσκεψη Μεϊμαράκη στην Πρώτη Σερρών
Την Πρώτη Σερρών, τη γενέτειρα του ιδρυτή της ΝΔ Κωνσταντίνου Καραμανλή, επισκέφθηκε ο πρόεδρος του κόμματος Βαγγέλης Μεϊμαράκης. «Ήρθαμε να τιμήσουμε την παρακαταθήκη του Κωνσταντίνου Καραμανλή. Για μας αποτελεί τον δρόμο για το μέλλον που θα ακολουθήσουμε» είπε ο κ. Μεϊμαράκης και εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι η ΝΔ θα αναδειχθεί πρώτο κόμμα στις εκλογές.
Την Πρώτη Σερρών, τη γενέτειρα του ιδρυτή της ΝΔ Κωνσταντίνου Καραμανλή, επισκέφθηκε ο πρόεδρος του κόμματος Βαγγέλης Μεϊμαράκης, ο οποίος ξεναγήθηκε στο σπίτι του πρώην Προέδρου της Δημοκρατίας και πρωθυπουργού.
Στην πλατεία της Πρώτης του επιφύλαξαν θερμή υποδοχή κυρίως νεολαίοι της ΟΝΝΕΔ και στελέχη της Νέας Δημοκρατίας.
Μπροστά από το άγαλμα του Κωνσταντίνου Καραμανλή ο κ. Μεϊμαράκης δήλωσε στους δημοσιογράφους:
«Είμαι βαθιά συγκινημένος που βρίσκομαι εδώ. Ήρθαμε να τιμήσουμε την παρακαταθήκη του Κωνσταντίνου Καραμανλή. Για μας αποτελεί τον δρόμο για το μέλλον που θα ακολουθήσουμε. Ο Κωνσταντίνος Καραμανλής πήρε την Ελλάδα ως Ψωροκώσταινα. Πάντα έλεγε ότι η Ελλάδα μπορεί να αλλάξει και το έκανε. Είμαστε στο δρόμο που μας έδωσε. Η Ελλάδα μπορεί να βγει από την κρίση και να μείνει στην Ευρώπη. Ήρθα να υποκλιθώ στον Κωνσταντίνο Καραμανλή. Μετά τις 20 Σεπτεμβρίου, με την ψήφο του ελληνικού λαού, θα μπορέσουμε να εκπληρώσουμε το όνειρο του Κωνσταντίνου Καραμανλή και να εδραιώσουμε τη θέση της Ελλάδας στην Ευρώπη».
Λίγο αργότερα, και ενώ βρισκόταν στο εσωτερικό του σπιτιού του Κωνσταντίνου Καραμανλή, έστειλε μήνυμα νίκης από την Πρώτη Σερρών και εξέφρασε την αισιοδοξία ότι η απόφαση του ελληνικού λαού θα είναι να αναδείξει πρώτο κόμμα τη Νέα Δημοκρατία.
Τον κ. Μεϊμαράκη ξενάγησε ο Αχιλλέας Καραμανλής, αδελφός του Κωνσταντίνου. Ήταν εκεί ο Κώστας Καραμανλής του Αχιλλέα, ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ Ανδρέας Παπαμιμίκος, ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας, οι υποψήφιοι βουλευτές Κώστας Γκιουλέκας, Φωτεινή Αραμπατζή και στελέχη του κόμματος.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Συνταγή: Ριζότο με κοτόπουλο και αρακά
- Η Γερμανία δεν ξυπνά από τον ενεργειακό της εφιάλτη
- Γροιλανδία: Όταν η γεωπολιτική περνά μέσα από τους αλγόριθμους
- Ελεγχόμενη έκρηξη σε κτίριο της αμερικανικής πρεσβείας στο Ιράκ
- Τι φέρνει «φουρτούνα» στο yachting;
- Η Σανάε Τακαΐτσι έχει ρεαλιστικές ελπίδες για αυτοδυναμία στις εκλογές της Κυριακής με νέο κυβερνητικό εταίρο
- Άνοιξαν οι κάλπες στην Ταϊλάνδη με τρεις υποψηφίους που δεν μπορούν να εκλεγούν αυτοδύναμα
- Ο τροπικός κυκλώνας Μίτσελ φτάνει στην Αυστραλία με ριπές ανέμου έως 195 χιλιόμετρα την ώρα
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 08.02.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/02/andrea-caramello-z2t4GdXOtE8-unsplash-315x220.jpg)
























![Πέντε συλλήψεις στο Μιλάνο – Πυροτεχνήματα εναντίον δακρυγόνων, γκλομπ και κανονιού νερού [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/02/2026-02-07T172653Z_1901221379_RC25HJA81YW0_RTRMADP_5_OLYMPICS-2026-PROTEST-315x220.jpg)






























Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442