Γεννηματά: Τσίπρας και Μεϊμαράκης προσφέρουν άφθονο γέλιο
Επίθεση κατά του Αλέξη Τσίπρα και του Ευάγγελου Μεϊμαράκη εξαπέλυσε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Φώφη Γεννηματά, κατηγορώντας τους ότι «κοκορομαχούν χωρίς πρόγραμμα». Με γραπτή της δήλωση σημειώνει ότι και οι δύο προσφέρουν άφθονο γέλιο. «Ο στείρος και άγονος ανταγωνισμός τους δεν έχει πραγματικό περιεχόμενο, είναι μια καρικατούρα» είπε.
Επίθεση κατά του Αλέξη Τσίπρα και του Ευάγγελου Μεϊμαράκη εξαπέλυσε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Φώφη Γεννηματά, κατηγορώντας τους ότι «κοκορομαχούν χωρίς πρόγραμμα».
Με γραπτή της δήλωση σημειώνει ότι και οι δύο προσφέρουν άφθονο γέλιο με τους χαρακτηρισμούς «αυτωφοράκιας» ο ένας, «δεν σφάξανε» ο άλλος.
«Ο στείρος και άγονος ανταγωνισμός τους δεν έχει πραγματικό περιεχόμενο, είναι μια καρικατούρα. Βρίσκεται έξω και πέρα από τα προβλήματα και τις απαιτήσεις της συντριπτικής πλειοψηφίας των Ελληνίδων και τον Ελλήνων» τόνισε η κ. Γεννηματά, σημειώνοντας πως πρόκειται για δοκιμασμένες συνταγές που έχουν ξεπεραστεί και καταδικαστεί στην συνείδηση του λαού.
Η Φώφη Γεννηματά υποστήριξε ότι οι ηγέτες της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ επιχειρούν να στήσουν το ίδιο σκηνικό με τις διπλές εκλογές του 2012 και τις εκλογές του Ιανουαρίου, αλλά θα αποτύχουν γιατί οι πολίτες τους πήραν είδηση, δεν εγκλωβίζονται και δεν παραπλανούνται.
«Το μήνυμά μας σε τρεις λέξεις «Μόνο εμείς μπορούμε». Γιατί η ελπίδα απαιτεί δύναμη από ευρείες λαϊκές και κοινοβουλευτικές πλειοψηφίες. Δεν θα αφήσουμε να δραπετεύσει κανείς από τις ευθύνες» υπογράμμισε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, επισημαίνοντας ότι απαιτείται συνεκτικό πρόγραμμα ανασυγκρότησης και ανάπτυξης, με συγκεκριμένες και ρεαλιστικές λύσεις.
«Η συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων απαιτεί από τα κόμματα και τους κοινωνικούς φορείς ουσιαστικό διάλογο, συνεννόηση, συνεργασία, με στόχο την κατοχύρωση σταθερών λύσεων. Απαιτούν από όλους κοινή δράση για να βγούμε από την κρίση. Για να δώσουμε τέλος στα Μνημόνια», ανέφερε.
«Διεκδικούμε την ψήφο του ελληνικού λαού, ώστε να αναδειχτεί μια τρίτη δύναμη που θα επιβάλει την συνεργασία, την πολιτική σταθερότητα με την συμμετοχή και των δύο μονομάχων» κατέληξε.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Δύο ξεχωριστές εκδηλώσεις του Δήμου Πειραιά για την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία
- Έρευνα στην Τουρκία για τα στημένα παιχνίδια – Συνελήφθησαν παίκτες των Φενέρμπαχτσε και Γαλατασαράι
- Ευλογιά προβάτων: Τα ποσά και οι δικαιούχοι των αγροτικών αποζημιώσεων για το χαμένο εισόδημα
- «Οι εθελοντές είναι συχνά οι πρώτοι που δρουν σε στιγμές κρίσεων»
- H Κυπριακή Ομοσπονδία καλεί τον Ολυμπιακό να παίξει στη Λεμεσσό αντί για το ΣΕΦ
- Θρήνος στην κηδεία του 24χρονου που σκοτώθηκε στο τροχαίο στη Λούτσα
- «Φως στο Τούνελ»: Αποκαλυπτικά στοιχεία για δύο σκοτεινές υποθέσεις
- «Φαίνεται τόσο υπέροχος» – Ο Τζακ Νίκολσον σε σπάνια φωτογραφία με τα παιδιά του (και σε τρελή φόρμα)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 05.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/pexels-kammeran-gonzalez-keola-3137381-9559884-315x220.jpg)



























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442