Χωρίς Μαζουάκου και Φινμπόγκασον απέναντι στον Λεβαδειακό
Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τον αγώνα του Σαββάτου (19:15) με τον Λεβαδειακό για τη δεύτερη αγωνιστική της Super League. Ο τεχνικός των «ερυθρόλευκων», Μάρκο Σίλβα, άφησε εκτός αποστολής τους Μαζουάκου, Μπουχαλάκη και Φινμπόγκασον, που ακολούθησαν σήμερα συντηρητικό πρόγραμμα εκγύμνασης.
Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τον αγώνα του Σαββάτου (19:15) με τον Λεβαδειακό για τη δεύτερη αγωνιστική της Super League.
Ο τεχνικός των «ερυθρόλευκων», Μάρκο Σίλβα, άφησε εκτός αποστολής τους Μαζουάκου, Μπουχαλάκη και Φινμπόγκασον, που ακολούθησαν σήμερα συντηρητικό πρόγραμμα εκγύμνασης.
Αντίθετα συμπεριλήφθηκε στην αποστολή για πρώτη φορά το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα των Πειραιωτών, Σεμπά.
Υπενθυμίζεται πως η αναμέτρηση με τους Βοιωτούς θα διεξαχθεί στο ΟΑΚΑ λόγω ακαταλληλότητας του Δημοτικού Σταδίου της Λιβαδειάς.
Αναλυτικά η αποστολή του Ολυμπιακού: Μποτία, Καμπιάσο, Ντα Κόστα, Ντομίνγκες, Ντοσεβί, Ντουρμάζ, Ελαμπντελαουί, Φορτούνης, Φουστέρ, Χάρα, Καπίνο, Μιλιβόγεβιτς, Πάρντο, Πουλίδο, Ρομπέρτο, Σαλίνο, Σεμπά, Σιόβας, Βούρος
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- «Ελευθέριος Βενιζέλος»: Δύο άνδρες πιάστηκαν στα χέρια στον χώρο αναμονής [βίντεο]
- Ιράν: Χτύπησε αντιπυραυλικά συστήματα των ΗΠΑ σε Ιορδανία και ΗΑΕ – Δορυφορικές φωτογραφίες
- Απίστευτο: Η Μπιάνκα Σενσόρι εμφανίστηκε πιο ντυμένη από ποτέ στους δρόμους του Λος Άντζελες – Σπάνιες φωτογραφίες
- Ποιοι πλήττονται περισσότερο από την ανεργία – Διψήφια τα ποσοστά σε νέους και γυναίκες
- Θεσσαλονίκη: Έκρυβε σε τρέιλερ με κουφώματα χιλιάδες λαθραία τσιγάρα – Σύλληψη 59χρονου
- Ομόνοια: Δυστύχημα ο θάνατος του 15χρονου μαθητή από την Γαλλία – Μαρτυρίες συμμαθητών του



