Ο 38χρονος Κροάτης, Ιβάν Μπέμπεκ, ορίστηκε από την UEFA για να διευθύνει τη ρεβάνς των play off του Europa League, ανάμεσα στην Φενερμπαχτσέ και στον Ατρόμητο, το βράδυ της ερχόμενης Πέμπτης στο «Σουκρού Σαράτσογλου» της Κωνσταντινούπολης. Βοηθοί του Κροάτη ρέφερι θα είναι οι συμπατριώτες του, Τόμισλαβ Πέτροβιτς και Μίρο Γκργκιτς, ενώ χρέη τέταρτου θα εκτελέσει ο Ντομαγκόι Βουκόβιτσα. Ο Μπέμπεκ «σφυρίζει» σε διεθνείς αναμετρήσεις από τα 30 του χρόνια και στη μέχρι τώρα καριέρα του «μετράει» 89 ματς.
Με χιούμορ, ένταση και συνεχείς ανατροπές, η παράσταση «Push Up» βυθίζεται στα άδυτα μιας πολυεθνικής, όπου η προσωπική και επαγγελματική ανέλιξη μετατρέπεται σε αγώνα επιβίωσης.
Ο Μάρτιν Γκεοργκίεφ σχολίασε την κλήρωση της ΑΕΚ με την Τσέλιε και τόνισε πως είναι καλή ευκαιρία για ρεβάνς για την ήττα στη League Phase από τους Σλοβένους.