Πρίντεζης: «Έτοιμοι να δείξουμε την ταυτότητά μας»
Η αποστολή της Εθνικής ανδρών μπάσκετ αναχώρησε το μεσημέρι της Πέμπτης με τελικό προορισμό την Ξάνθη, όπου το προσεχές τριήμερο θα συμμετάσχει στο διεθνές τουρνουά με αντιπάλους τις Τσεχία (21/8), Βοσνία (22/8) και Ρωσία (23/8) συνεχίζοντας την προετοιμασία της εν όψει του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.
«Οι προπονητές εντόπισαν κι από τα πρώτα φιλικά, έστω κι αν ήταν περισσότερο προπονητικού χαρακτήρα, κάποια σημεία στα οποία επιμείναμε και δουλέψαμε περισσότερο. Τώρα, που όλοι νιώθουμε και λιγότερο “σφιγμένοι” από τις δυνατές προπονήσεις των πρώτων ημερών, θα πρέπει να αρχίσουμε να τα εμφανίζουμε με μεγαλύτερη συνέπεια, για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Προχωράμε ένα βήμα κάθε φορά και νομίζω ότι είμαστε έτοιμοι να παρουσιάσουμε στην Ξάνθη στοιχεία από την αγωνιστική ταυτότητα της ομάδας και τη φιλοσοφία που θα έχουμε στο παιχνίδι μας».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Super League 2: Υποβιβασμός για την Καβάλα (3-1, vid) – Σώθηκαν ΠΑΟΚ Β’ και Νέστος Χρυσούπολης (1-1)
- Ολυμπιακός: Όσα «είπε» ο Μεντιλιμπαρ με την αποστολή…
- Μπρέντφορντ – Φούλαμ 0-0: Όλα μηδέν στο Λονδίνο
- LIVE: Λιντς – Γουλβς
- LIVE: Νιουκάστλ – Μπόρνμουθ
- LIVE: Ατρόμητος – ΑΕΛ Novibet
- Χωρίς Μίροτιτς και με οκτώ διαθέσιμους παίκτες η Μονακό κόντρα στον Παναθηναϊκό για τα πλέι ιν
- LIVE: Κηφισιά – Αστέρας Τρίπολης
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 18.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/daniel-olah-enaFJelpNxY-unsplash-1-315x220.jpg)










































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442