Δευτέρα 08 Δεκεμβρίου 2025
weather-icon 21o
in.gr

Σε πέντε δόσεις θα καταβληθεί ο ΕΝΦΙΑ

Σε πέντε δόσεις θα πληρωθεί ο ΕΝΦΙΑ, όπως διευκρίνισε ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, Τρύφων Αλεξιάδης. Ο υπολογισμός του φόρου θα γίνει μετά την ολοκλήρωση των φορολογικών δηλώσεων.

Σε πέντε δόσεις θα πληρωθεί ο ΕΝΦΙΑ, όπως διευκρίνισε ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, Τρύφων Αλεξιάδης.

Μιλώντας στον ΒΗΜΑ 99,5 το πρωί της Τρίτης επισήμανε ότι ο εισπρακτικός στόχος των 2,65 δισ. ευρώ παραμένει.

Στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ, ο κ. Αλεξιάδης σημείωσε ότι ο υπολογισμός του φόρου θα γίνει μετά την ολοκλήρωση των φορολογικών δηλώσεων.

«Οι υπολογισμοί μας είναι να βγει μέσα στον Σεπτέμβρη – αρχές Οκτώβρη ώστε να έχουμε πέντε δόσεις στον ΕΝΦΙΑ» ανέφερε.

Σε ό,τι αφορά τις φορολογικές δηλώσεις, όπως είπε ο κ. Αλεξιάδης, έχουν υποβληθεί πάνω από το 80%. Τόνισε, δε, ότι δεν θα υπάρξει παράταση. Υπενθύμισε ότι η προθεσμία υποβολής λήγει στις 26 Αυγούστου.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 08 Δεκεμβρίου 2025
Απόρρητο