Η Λευκορωσία «έσπασε» το αήττητο της Εθνικής βόλεϊ ανδρών
Ο όγδοος αγώνας στο Ευρωπαϊκό Λιγκ έμελλε να είναι αυτός που θα φέρει και την πρώτη ήττα της Εθνικής ανδρών του βόλεϊ που έπειτα από το 7x7, την Παρασκευή είδε τη Λευκορωσία να βάζει τέλος στην ξέφρενη πορεία της στον Β' όμιλο του Ευρωπαϊκού Λιγκ, χάνοντας στο κλειστό της Λαμία με 3-0 (25-23, 25-21, 25-16) από μια καλύτερη αντίπαλο.
Ο όγδοος αγώνας στο Ευρωπαϊκό Λιγκ έμελλε να είναι αυτός που θα φέρει και την πρώτη ήττα της Εθνικής ανδρών του βόλεϊ που έπειτα από το 7×7, την Παρασκευή είδε τη Λευκορωσία να βάζει τέλος στην ξέφρενη πορεία της στον Β’ όμιλο του Ευρωπαϊκού Λιγκ, χάνοντας στο κλειστό της Λαμία με 3-0 (25-23, 25-21, 25-16) από μια καλύτερη αντίπαλο.
Μυστικά, σχέσεις και συγκρούσεις ξεδιπλώνονται μέσα από τις ζωές τριών ανθρώπων που προσπαθούν να σταθούν ο ένας απέναντι στον άλλον και τελικά απέναντι στον ίδιο τους τον εαυτό.
Πέντε ερωτικές ιστορίες, τοποθετημένες σε διαφορετικές εποχές της Ελλάδας, συνθέτουν το κοινό σύμπαν του έργου «Η Αστερόσκονη», όπου άνθρωποι και χρονικότητες συναντιούνται γύρω από την ίδια ανάγκη για αγάπη και σύνδεση.
Η Δευτέρα 9 Μαρτίου είναι αφιερωμένη στον Αντώνη Καλογιάννη, καθώς το έργο του θα «ζωντανέψει» στη σκηνή του θεάτρου Παλλάς, μέσα από τη μουσική παράσταση «Η φωνή της ψυχής μας».
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας