Ένατες Πλατανιώτου/Παπάζογλου στον τελικό του ελεύθερου στο ντουέτο
Την ένατη θέση κατέλαβαν οι Ευαγγελία Πλατανιώτη και Εβελίνα Παπάζογλου στον τελικό του ελεύθερου προγράμματος στο ντουέτο της συγχρονισμένης κολύμβησης, στο πλαίσιο του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος υγρού στίβου που διεξάγεται στο Καζάν. Το ελληνικό δίδυμο βαθμολογήθηκε με 85.8333 και κέρδισε μία θέση σε σχέση με τον προκριματικό, ξεπερνώντας το ζευγάρι από το Μεξικό.
Την ένατη θέση κατέλαβαν οι Ευαγγελία Πλατανιώτη και Εβελίνα Παπάζογλου στον τελικό του ελεύθερου προγράμματος στο ντουέτο της συγχρονισμένης κολύμβησης, στο πλαίσιο του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος υγρού στίβου που διεξάγεται στο Καζάν.
Το ελληνικό δίδυμο βαθμολογήθηκε με 85.8333 και κέρδισε μία θέση σε σχέση με τον προκριματικό, ξεπερνώντας το ζευγάρι από το Μεξικό.
Οι Ρωσίδες Ναταλία Ιστσένκο και Σβετλάνα Ρομάσινα κατέκτησαν ακόμη ένα χρυσό μετάλλιο, συγκεντρώνοντας 98.2000 βαθμούς. Είναι ο τέταρτος διαδοχικός παγκόσμιος τίτλος για τη Ρομάσινα στο συγκεκριμένο αγώνισμα, τρεις εκ των οποίων με παρτενέρ την Ιστσένκο.
Τη δεύτερη θέση πήραν οι Κινέζες Τσουετσέν Χουάνγκ/Γουενγιάν Σουν με 95.9000β., ενώ στην τρίτη θέση υπήρξε ανατροπή, με Λολίτα Ανανάσοβα/Άννα Βολόσινα να ξεπερνούν τις Γιαπωνέζες Γιουκίκο Ινούι/Ρισάκο Μιτσούκι και με 93.6000β. να χαρίζουν στην Ουκρανία το πρώτο μετάλλιο στο Καζάν στα αγωνίσματα της συγχρονισμένης κολύμβησης, αλλά και το πρώτο μετάλλιο στο ντουέτο στην ιστορία των Παγκοσμίων Πρωταθλημάτων.
Τα πρώτα εννέα ζευγάρια του τελικού στο ελεύθερο πρόγραμμα του ντουέτο:
1. Ιστσένκο/Ρομάσινα (Ρωσία) 98.2000β.
2. Τσουετσέν Χουάνγκ/Γουενγιάν Σουν (Κίνα) 95.9000
3. Ανανάσοβα/Βολόσινα (Ουκρανία) 93.6000
4. Ινούι/Μιτσούι (Ιαπωνία) 93.4333
5. Καρμπονέλ/Κλάμπουργκ (Ισπανία) 92.2333
6. Τσερούτι/Φέρο (Ιταλία) 90.9667
7. Σιμονό/Τόμας (Καναδάς) 89.3667
8. Οζ/Κρετιέν (Γαλλία) 87.3667
9. Πλατανιώτη/Παπάζογλου (ΕΛΛΑΔΑ) 85.8333
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Τσουκαλάς: «Άλλα ακούν τα αυτιά των αγροτών από την κυβέρνηση και άλλα βλέπουν στις τσέπες τους»
- ΠΑΣΟΚ: Συνήγορος του Φραπέ η ΝΔ – Η σιωπή του προστίθεται στην προσπάθεια συγκάλυψης του σκανδάλου του ΟΠΕΚΕΠΕ
- Δώρο Χριστουγέννων – Επιδόματα: Πότε ξεκινούν οι πληρωμές
- Σάλος στη Σερβία για το συμβόλαιο του Ομπράντοβιτς στην Παρτιζάν
- Το «παραλήρημα» της ΑΙ απειλεί την ψυχική υγεία – Αμερικανοί εισαγγελείς προειδοποιούν τις Big Tech
- Καίτη Γκρέυ: Ο γιος της κατέθεσε αγωγή για ακύρωση της διαθήκης



