Μετά το «ναυάγιο» με τους Στεφάν Λάσμε και Άλεξ Τάιους ο Παναθηναϊκός έχει καταλήξει στο πρόσωπο του Σαλάχ Μεϊρί και βρίσκεται σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με τον Τυνήσιο σέντερ, προκειμένου να πλαισιώσει τον Μίροσλαβ Ραντούλιτσα στη γραμμή ψηλών των «πρασίνων».

Ωστόσο, παρά τη διαφαινόμενη αίσια έκβαση της υπόθεσης με τον πρώην σέντερ της Ρεάλ, τουρκικά δημοσιεύματα φέρνουν στο προσκήνιο για τους Κυπελλούχους Ελλάδας έναν άλλο… Μαδριλένο, τον Γιάννη Μπουρούση.

Όπως αναφέρεται μάλιστα σε «τιτίβισμα» Τούρκου δημοσιογράφου «ο Παναθηναϊκός στοχεύει τον Γιάννη Μπορούση που αποδεσμεύτηκε από τη Ρεάλ».

Πέρυσι, o Καρδιτσιώτης σέντερ, ο οποίος στέφθηκε πρωταθλητής Ευρώπης με τη «βασίλισσα», είχε μέσο όρο στην Ευρωλίγκα 5 πόντους και 3.3 ριμπάουντ.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ