Αδιάφορο για τον Αδωνι να τον παρακολουθεί το Κράτος με το Predator, αλλά όχι και να τον βιντεοσκοπούν στη Βουλή όταν τρώει κρακεράκια. Ε, ναι αυτό σηκώνει καταγγελία για παραβίαση προσωπικών δεδομένων!
Υπέρ μίας συμφωνίας ακόμα και με σκληρούς όρους, ώστε να αποφευχθεί το ενδεχόμενο χρεοκοπίας και η έξοδος από την Ευρωζώνη, τάσσεται το 70% των ερωτηθέντων σε έρευνα της PALMOS ANALYSIS που δημοσιεύεται το Σάββατο. Στην εκτίμηση ψήφου, ο ΣΥΡΙΖΑ αποσπά ποσοστό 42,5%, κάτι που μεταφράζεται σε 164 έδρες και αυτοδυναμία.
Υπέρ μίας συμφωνίας ακόμα και με σκληρούς όρους, ώστε να αποφευχθεί το ενδεχόμενο χρεοκοπίας και η έξοδος από την Ευρωζώνη, τάσσεται το 70% των ερωτηθέντων σε έρευνα της PALMOS ANALYSIS που δημοσιεύεται το Σάββατο στην Εφημερίδα των Συντακτών.
Στο 24% ανέρχεται το ποσοστό εκείνων που τάσσονται κατά της συμφωνίας, επιλέγοντας την έξοδο από το κοινό νόμισμα.
Στην εκτίμηση ψήφου, σε περίπτωση εκλογών, ο ΣΥΡΙΖΑ αποσπά ποσοστό 42,5%, κάτι που μεταφράζεται σε 164 έδρες και αυτοδυναμία. Η ΝΔ αποσπά ποσοστό 21,5%, το Ποτάμι 8%, η ΧΑ 6,5%, το ΠΑΣΟΚ 6%, το ΚΚΕ 5,5 και οι ΑΝΕΛ 3%.
Υπέρ της διενέργειας εκλογών τάσσεται το 28% των ερωτηθέντων, ενώ το 60% ζητά να επιδιωχθεί συμμετοχή άλλων κομμάτων της αντιπολίτευσης στην κυβέρνηση.