Νέο σοκ με Ναδάλ, αποκλείστηκε στον τρίτο γύρο
Ο δύο φορές θριαμβευτής του Wimbledon (2008, 2010), Ράφα Ναδάλ, έδωσε συνέχεια στην... κατηφόρα που ακολουθεί από το 2012 στο φημισμένο γκραν σλαμ και αποχαιρέτησε και φέτος πρόωρα. Ο Ισπανός ηττήθηκε με 3-1 σετ (7-5, 3-6, 6-4, 6-4) από τον Γερμανό Ντάστιν Μπράουν (Νο102 στην παγκόσμια κατάταξη) και αποκλείστηκε στον δεύτερο γύρο του Wimbledon, κάτι που είχε συμβεί και το 2012.
Ο δύο φορές θριαμβευτής του Wimbledon (2008, 2010), Ράφα Ναδάλ, έδωσε συνέχεια στην… κατηφόρα που ακολουθεί από το 2012 στο φημισμένο γκραν σλαμ και αποχαιρέτησε και φέτος πρόωρα.
Ο Ισπανός ηττήθηκε με 3-1 σετ (7-5, 3-6, 6-4, 6-4) από τον Γερμανό Ντάστιν Μπράουν (Νο102 στην παγκόσμια κατάταξη) και αποκλείστηκε στον δεύτερο γύρο του Wimbledon, κάτι που είχε συμβεί και το 2012.
To 2013 είχε «αποχαιρετήσει» στον πρώτο γύρο και το 2014 στον τέταρτο.
Όσο για τον Ντάστιν Μπράουν; Ο Γερμανός προκρίθηκε στον τρίτο γύρο του Wimbledon για δεύτερη φορά στην καριέρα του.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Τσικνοπέμπτη: Πώς επηρεάζουν το παραδοσιακό τραπέζι οι ανατιμήσεις στο κρέας
- Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού – Έρχονται δύο ατμοσφαιρικές διαταραχές με ισχυρές καταιγίδες
- Πέθανε ο Γιώργος Γεράρδος, ιδρυτής της Πλαίσιο
- Η… ιδιαίτερη ανάρτηση του Λεσόρ: «Ευτυχώς δεν τσακώθηκα με τη μητέρα μου, θα είχα μπερδέψει το ΣΕΦ και το ΟΑΚΑ»
- Δένδιας για τις σημερινές γεωπολιτικές προκλήσεις: Η Ευρώπη βιώνει μία αναδιάταξη ισχύος σε παγκόσμιο επίπεδο
- Η «χορογραφία» της συνάντησης Μητσοτάκη – Ερντογάν – Οι στόχοι του Ανώτατου Συμβουλίου Συνεργασίας

