Καθυστερεί η αποδέσμευση του Σίλβα… πρόβλημα για Ολυμπιακό
Πολύ δύσκολη εξακολουθούν εξακολουθούν να θεωρούν οι Πορτογάλοι, τη συμφωνία του Μάρκο Σίλβα με τη Σπόρτινγκ Λισαβώνας, σχετικά με το ζήτημα που έχει προκύψει με την αποζημίωσή του. Και ενώ, όπως ανέφερε η «Record», οι δύο συνεργάτες του, Ζοάο Πέδρο και Γκονσάλο Πέδρο, βρίσκονται πολύ κοντά σε συμφωνία με την ομάδα της πορτογαλικής πρωτεύουσας, φαίνεται ότι υπάρχει ακόμα απόσταση με τον Μάρκο Σίλβα που τα έχει βρει με τον Ολυμπιακό, αλλά δεν μπορεί να υπογράψει στους «ερυθρόλευκους».
Πολύ δύσκολη εξακολουθούν εξακολουθούν να θεωρούν οι Πορτογάλοι, τη συμφωνία του Μάρκο Σίλβα με τη Σπόρτινγκ Λισαβώνας, σχετικά με το ζήτημα που έχει προκύψει με την αποζημίωσή του.
Και ενώ, όπως ανέφερε η «Record», οι δύο συνεργάτες του, Ζοάο Πέδρο και Γκονσάλο Πέδρο, βρίσκονται πολύ κοντά σε συμφωνία με την ομάδα της πορτογαλικής πρωτεύουσας, με στόχο την «φιλική καταγγελία της σύμβασης», φαίνεται ότι υπάρχει ακόμα απόσταση με τον Μάρκο Σίλβα.
Οι περιπτώσεις τους βέβαια είναι διαφορετικές και σίγουρα πιο εύκολες, από εκείνη του Πορτογάλου προπονητή, που φέρεται πως περιμένει να βρεθεί σε συμφωνία με τη Σπόρτινγκ και στην συνέχεια να ταξιδέψει στην Ελλάδα για να καθίσει στον πάγκο του Ολυμπιακού.
Οπως έχει σημειώσει η «Record», ο 37χρονος προπονητής αξιώνει αποζημίωση ύψους 1,5 εκατ ευρώ για το υπόλοιπο διάστημα του συμβολαίου του, αλλά η Σπόρτινγκ είναι διατεθειμένη να του δώσει 500.000 ευρώ, ενώ αρνείται να υπογράψει όρο που θέλει να θέσει ο σύλλογος της Λισαβόνας, απαγορεύοντάς του να εργαστεί σε μια εκ των Πόρτο και Μπενφίκα μέχρι το 2018.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Έκλεβαν πέντε σπίτια κάθε βράδυ και έκαναν τηλεφωνικές απάτες – Συνελήφθησαν 12 μέλη της σπείρας
- LIVE: Παναθηναϊκός – Βαλένθια
- Ιταλία: Δολοφόνησε τον γείτονά του όταν πήγε να του γκρεμίσει το σπίτι με εκσκαφέα – Αθωώθηκε από το δικαστήριο
- Eurovision 2026: Εκτός διαγωνισμού και Ιρλανδία, Ολλανδία, Σλοβενία μετά την ανακοίνωση συμμετοχής του Ισραήλ
- Κεταμίνη: Έφηβος περιγράφει πώς η χρήση τού κατέστρεψε τη ζωή – Έπαιρνε 11 γραμμάρια την ημέρα
- Παναθηναϊκός: Η 12άδα για το παιχνίδι με τη Βαλένθια

