Γοργόνες βγήκαν στη στεριά και περπάτησαν στο Μπρούκλιν
Κάθε χρόνο στο Κόνι Άιλαντ του Μπρούκλιν οι κάτοικοι ντύνονται γοργόνες και υποδέχονται το καλοκαίρι. Έτσι και φέτος χιλιάδες γοργόνες βγήκαν... στη στεριά και έκαναν παρέλαση στους δρόμους γιορτάζοντας την άφιξη του καλοκαιριού.
Κάθε χρόνο στο Κόνι Άιλαντ του Μπρούκλιν οι κάτοικοι ντύνονται γοργόνες και υποδέχονται το καλοκαίρι. Έτσι και φέτος χιλιάδες γοργόνες βγήκαν… στη στεριά και έκαναν παρέλαση στους δρόμους γιορτάζοντας την άφιξη του καλοκαιριού.
Η ετήσια παρέλαση έκανε την εμφάνιση της για πρώτη φορά το 1983 και συνεχίζει μέχρι και σήμερα να προσελκύει πλήθος κόσμου, που την παρακολουθεί, αλλά συμμετέχει και σ’ αυτή.
Γίνεται το Σάββατο που είναι πιο κοντά στην επίσημη έναρξη του καλοκαιριού.
Φέτος, έλαβαν μέρος 1.500 μεταμφιεσμένα άτομα, ενώ είναι η πρώτη χρονιά που επετράπησαν κι άλλα κοστούμια από την αρχαία μυθολογία, αλλά και αυτοσχέδιες στολές που παραπέμπουν σε άλλα πλάσματα της θάλασσας.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- ΗΠΑ: Εντάσσουν την Τουρκία σε λίστα παρακολούθησης για σοβαρές παραβιάσεις της θρησκευτικής ελευθερίας
- Scope Ratings: Αμετάβλητη η αξιολόγηση για την Ελλάδα στη βαθμίδα ΒΒΒ με θετικές προοπτικές
- NBC: Ο Τραμπ εξετάζει διάφορες επιλογές για χερσαία επιχείρηση στο Ιράν
- Στενά του Ορμούζ: Το Ιράν «είναι έτοιμο» να επιτρέψει τη διέλευση σε πλοία ιαπωνικών συμφερόντων
- Αγωγή κατά Τραμπ: Δικαστήριο δικαίωσε τους New York Times για την πρόσβαση των δημοσιογράφων στο Πεντάγωνο
- Χαβάη: Κίνδυνος κατάρρευσης φράγματος και εντολή εκκένωσης σε 5.500 κατοίκους






