Την πιο μαύρη σελίδα στα 102 χρόνια της ιστορίας της διανύει η Πάρμα. Όπως ανακοινώθηκε, η ύστατη ελπίδα εύρεσης ενός επενδυτή για να σώσει το σύλλογο δεν ευδοκίμησε και οι «κροτσιάτι» μπαίνουν σε διαδικασία πτώχευσης. Αυτό σημαίνει ότι τη νέα σεζόν θα βρεθούν στη Serie D και θα προσπαθήσουν, αυτή τη φορά με σοβαρότητα και χωρίς βιαστικές αποφάσεις, να φτιάξουν μια αξιοπρεπή ομάδα, η οποία θα καταφέρει να ανέβει κατηγορία.
Ο Γιάννης Καλαβριανός περιγράφει τις ταραγμένες ημέρες της ζωής των πέντε ηρώων, που θα άλλαζαν μια για πάντα την ιστορία της παγκόσμιας λογοτεχνίας τρόμου.
Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ μίλησε για τη νίκη του Ολυμπιακού επί της Μπασκόνια, ενώ τόνισε ότι οι Ερυθρόλευκοι δεν μπορούν να σκέφτονται από τώρα τα play off.