Λαθρεπιβάτης αεροπλάνου έκανε βουτιά θανάτου έπειτα από οκτώ ώρες ταξίδι
Η τραγική ιστορία ενός λαθρεπιβάτη, ο οποίος τρύπωσε στο σύστημα προσγείωσης αεροπλάνου της British Airways, με την ελπίδα ότι θα καταφέρει να φθάσει στο Λονδίνο από το Γιοχάνεσμπουργκ, φαίνεται πως κρύβεται πίσω από το πτώμα του άνδρα που βρέθηκε στην οροφή κτιρίου στην καρδιά της βρετανικής πρωτεύουσας. Ενας δεύτερος άνδρας, μεταξύ 25 -30 ετών, ο οποίος φέρεται να επιχείρησε το ίδιο ταξίδι, επέζησε, αλλά νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.
Η τραγική ιστορία ενός λαθρεπιβάτη, ο οποίος τρύπωσε στο σύστημα προσγείωσης αεροπλάνου της British Airways, με την ελπίδα ότι θα καταφέρει να φθάσει στο Λονδίνο από το Γιοχάνεσμπουργκ, φαίνεται πως κρύβεται πίσω από το πτώμα του άνδρα που βρέθηκε στην οροφή κτιρίου στην καρδιά της βρετανικής πρωτεύουσας. Ενας δεύτερος άνδρας, μεταξύ 25 -30 ετών, ο οποίος φέρεται να επιχείρησε το ίδιο ταξίδι, επέζησε, αλλά νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.
Επισήμως, όπως ανακοίνωσε η Σκότλαντ Γιαρντ, ο θάνατος του άνδρα θεωρείται ανεξήγητος. «Εν ευθέτω χρόνω θα πραγματοποιηθεί νεκροψία και έρευνα για να εξακριβωθεί η ταυτότητα του θύματος», δήλωσε εκπρόσωπος των βρετανικών αστυνομικών Αρχών. Εκπρόσωπος της British Airways, από την πλευρά του, ανακοίνωσε ότι η εταιρεία συνεργάζεται στενά τόσο με τη Σκότλαντ Γιαρντ όσο και με τις Αρχές του Γιοχάνεσμπουργκ, «προκειμένου να διαπιστωθούν τα γεγονότα γύρω από αυτήν την πολύ δύσκολη κατάσταση».
Το κτίριο, πάνω στο οποίο βρέθηκε ο άτυχος άνδρας, βρίσκεται κοντά στο αεροδρόμιο του Χίθροου, όπου προσγειώθηκε το αεροπλάνο της British Airways. Σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις, ο άτυχος άνδρας κατάφερε να επιβιώσει περίπου 8 οκτώ ώρες ταξίδι, αλλά έκανε βουτιά θανάτου στην ταράτσα του συγκεκριμένου κτιρίου λίγο πριν από την προσγείωση. Οι βρετανικές Αρχές ελπίζουν σε απαντήσεις από τον δεύτερο άνδρα, εφόσον συνέλθει.
Δεν είναι η πρώτη φορά που αναφέρεται ανάλογο περιστατικό, με λαθρεπιβάτη αεροπλάνου να ξεκινάει από την Αφρική με προορισμό τη Βρετανία. Τον Σεπτέμβριο του 2012, ένας ακόμη 26χρονος έχασε τη ζωή του ταξιδεύοντας από την Ανγκόλα στο Λονδίνο, στηριζόμενος με νύχια και με δόντια από το σύστημα προσγείωσης.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Εξωσωματική γονιμοποίηση: Λουίζ και Άλαστερ, τα πρώτα από τα 13 εκατ. παιδιά του σωλήνα στον κόσμο
- Επιτέλους, σοβαρευτείτε ή στην τελική «βουλώστε το»!
- Μένης Κουμανταρέας: Μάχη ανάμεσα στο Καλό και το Κακό
- Μαθητής συνελήφθη με μεγάλη χασίς στην Κρήτη
- Fox News: «Ο Ντόντσιτς ζήτησε από τους Λέικερς τον Αντετοκούνμπο»
- Σκύλος στο αεροπλάνο – Προετοιμάστε τον για να έχετε ένα ομαλό ταξίδι
- Κακοκαιρία Byron: «Πνίγηκε» στη λάσπη η Μονή Επανωσήφη – Δυνατοί άνεμοι σάρωσαν καταστήματα στον Άγιο Νικόλαο
- Κακοκαιρία Byron: Ήχησε το 112 στην περιοχή «Ποντιακά» Ελευσίνας – Πιθανή υπερχείλιση του ποταμού
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 05.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/pexels-kammeran-gonzalez-keola-3137381-9559884-315x220.jpg)



























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442