Έκκληση να «καταβληθεί κάθε προσπάθεια» για την επίτευξη μιας «συμβιβαστικής συμφωνίας» για το ελληνικό χρέος μέχρι την έκτακτη Σύνοδο Κορυφής των χωρών της ευρωζώνης, τη Δευτέρα, απηύθυνε ο Φρανσουά Ολάντ. Εντός της ημέρας ο γάλλος πρόεδρος θα έχει νέα τηλεφωνική επικοινωνία με την γερμανίδα καγκελάριο Άνγκελα Μέρκελ, η οποία μέσω στενού συνεργάτη της διεμήνυσε ότι το Βερολίνο θα διαπραγματεύεται με την Αθήνα «έως το τελευταίο λεπτό».
Έκκληση να «καταβληθεί κάθε προσπάθεια» για την επίτευξη μιας «συμβιβαστικής συμφωνίας» για το ελληνικό χρέος μέχρι την έκτακτη Σύνοδο Κορυφής των χωρών της ευρωζώνης, τη Δευτέρα, απηύθυνε ο πρόεδρος της Γαλλίας Φρανσουά Ολάντ.
«Πρέπει να καταβληθεί κάθε προσπάθεια προκειμένου οι διαπραγματεύσεις να επαναληφθούν, οι συνομιλίες να μπορέσουν να καταλήξουν σε ένα συμβιβασμό, αλλά έναν συμβιβασμό βασισμένο στους ευρωπαϊκούς κανόνες» δήλωσε ο γάλλος πρόεδρος από τη Μπρατισλάβα, έχοντας δίπλα του τον σλοβάκο ομόλογό του Αντρέι Κίσκα.
Η Σύνοδος Κορυφής της Δευτέρας θα είναι «σημαντική» και «δεν θα ήθελα να συνεδριάσουμε απλώς για να κάνουμε μια διαπίστωση που θα είναι αυτή της αποτυχίας» πρόσθεσε, ανακοινώνοντας πως εντός της ημέρας θα συνομιλήσει για το ελληνικό ζήτημα με την καγκελάριο της Γερμανίας Άνγκελα Μέρκελ.
Ο Γιώργος Αγγελίδης, μετά την επιτυχία της παράστασης «Αυτόματη Εστίαση», επιστρέφει με το «Toxic» - ένα ψυχολογικό θρίλερ που επιδιώκει να υπενθυμίσει πόσο αδιόρατα μπορεί να μεταμορφωθεί το οικείο σε απειλή.