Η αξία της αποταμίευσης: Αγόρασε Ι.Χ. με τέσσερις τόνους κέρματα
O κύριος Γκαν πήγε σε αντιπροσωπεία αυτοκινήτων σε πόλη της Κίνας για να αγοράσει το αγαπημένο του Ι.Χ. Αφού τα βρήκε με τον πωλητή για το μοντέλο και το χρώμα, ήρθε η ώρα της πληρωμής. Και εκεί έκανε την μεγάλη έκπληξη: έδωσε 2.700 ευρώ σε χαρτονομίσματα και περίπου 95.000 ευρώ σε κέρματα.
O κύριος Γκαν πήγε σε αντιπροσωπεία αυτοκινήτων σε πόλη της Κίνας για να αγοράσει το αγαπημένο του Ι.Χ.
Αφού τα βρήκε με τον πωλητή για το μοντέλο και το χρώμα, ήρθε η ώρα της πληρωμής. Και εκεί έκανε την μεγάλη έκπληξη: έδωσε 2.700 ευρώ σε χαρτονομίσματα και περίπου 95.000 ευρώ σε κέρματα. Όλα αυτά βεβαίως σε γουάν: 680.000.
Όπως αναφέρει ο δικτυακός τόπος Shangaiist, χρειάστηκαν 10 υπάλληλοι για να μετρήσουν τα 1.320 μασούρια με κέρματα συνολικού βάρους 4 τόνων.
Πάντως, σύμφωνα με τον ίδιο δικτυακό τόπο, δεν είναι ο πρώτος που πληρώνει με ψιλά: τον Μάρτιο ένας άλλος κινέζος έδωσε την προκαταβολή σε κέρματα για να αγοράσει… διαμέρισμα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Αναχαιτίσεις UFO στον ουρανό της Ουάσινγκτον – Το μεγάλο μυστήριο που παραμένει άλυτο για πάνω από 70 χρόνια
- Πρώτος σε ψήφους στην Ανατολική Περιφέρεια του All Star Game ο Γιάννης Αντετοκούνμπο
- Το Σάββατο το μνημόσυνο του 19χρονου Ραφαήλ – Η συγκινητική μαντινάδα του πατέρα του
- Καμία συνεννόηση πίσω από κλειστές πόρτες για τις Ανεξάρτητες Αρχές απαντά το ΠΑΣΟΚ σε κυβερνητική διαρροή
- «Αυτά είναι… ανέκδοτα» – Η αντίδραση της Ρεάλ στην φημολογία πώλησης του Μπέλινγκχαμ στην Γιουνάιτεντ
- Τετέι: «Να με θυμούνται ως πρωταθλητή στον Παναθηναϊκό» (vid)





