Η αξία της αποταμίευσης: Αγόρασε Ι.Χ. με τέσσερις τόνους κέρματα
O κύριος Γκαν πήγε σε αντιπροσωπεία αυτοκινήτων σε πόλη της Κίνας για να αγοράσει το αγαπημένο του Ι.Χ. Αφού τα βρήκε με τον πωλητή για το μοντέλο και το χρώμα, ήρθε η ώρα της πληρωμής. Και εκεί έκανε την μεγάλη έκπληξη: έδωσε 2.700 ευρώ σε χαρτονομίσματα και περίπου 95.000 ευρώ σε κέρματα.
O κύριος Γκαν πήγε σε αντιπροσωπεία αυτοκινήτων σε πόλη της Κίνας για να αγοράσει το αγαπημένο του Ι.Χ.
Αφού τα βρήκε με τον πωλητή για το μοντέλο και το χρώμα, ήρθε η ώρα της πληρωμής. Και εκεί έκανε την μεγάλη έκπληξη: έδωσε 2.700 ευρώ σε χαρτονομίσματα και περίπου 95.000 ευρώ σε κέρματα. Όλα αυτά βεβαίως σε γουάν: 680.000.
Όπως αναφέρει ο δικτυακός τόπος Shangaiist, χρειάστηκαν 10 υπάλληλοι για να μετρήσουν τα 1.320 μασούρια με κέρματα συνολικού βάρους 4 τόνων.
Πάντως, σύμφωνα με τον ίδιο δικτυακό τόπο, δεν είναι ο πρώτος που πληρώνει με ψιλά: τον Μάρτιο ένας άλλος κινέζος έδωσε την προκαταβολή σε κέρματα για να αγοράσει… διαμέρισμα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Eurovision 2026: Τι ώρα θα προβληθεί απόψε ο Α’ Ημιτελικός – πώς ψηφίζει το κοινό
- ΣΥΡΙΖΑ: Η κυβέρνηση Μητσοτάκη ξεκληρίζει συνειδητά την ελληνική κτηνοτροφία
- Τι συμβαίνει με τα εισιτήρια του Final Four: Οι διαφορές μέσα σε 4 χρόνια (pic)
- Ορθολογικές και εφαρμόσιμες οι νέες ρυθμίσεις καθαρισμού οικοπέδων λέει η ΠΟΜΙΔΑ
- Εθνική Οδός: Μεθυσμένος οδηγός κινούνταν στο αντίθετο ρεύμα επί 25 χιλιόμετρα και συγκρούστηκε με νταλίκα
- Με ιστορική εμφάνιση του Γουεμπανιάμα οι Σπερς διέλυσαν τους Λέικερς – Τα αποτελέσματα του NBA (vids)






