Με αμείωτο ρυθμό η προσέλευση για ένταξη στη ρύθμιση οφειλών στα Ταμεία
Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζεται η προσέλευση πολιτών για ένταξη στην ρύθμιση οφειλών στα ασφαλιστικά ταμεία, αναφέρει ανακοίνωση του υπουργείου Εργασίας. Υπενθυμίζεται ότι με απόφαση του αναπληρωτή υπουργού Κοινωνικών Ασφαλίσεων δόθηκε παράταση υποβολής αιτήσεων μέχρι τις 26 Ιουνίου, ενώ μέχρι σήμερα έχουν εκδοθεί 207.056 αποφάσεις, έχουν ρυθμιστεί οφειλές 4,36 δισ. ευρώ και έχουν εισπραχθεί 157,66 εκατ. ευρώ.
Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζεται η προσέλευση πολιτών για ένταξη στην ρύθμιση οφειλών στα ασφαλιστικά ταμεία, αναφέρει ανακοίνωση του υπουργείου Εργασίας.
Υπενθυμίζεται ότι με απόφαση του αναπληρωτή υπουργού Κοινωνικών Ασφαλίσεων δόθηκε παράταση υποβολής αιτήσεων μέχρι τις 26 Ιουνίου, ενώ μέχρι σήμερα έχουν εκδοθεί 207.056 αποφάσεις, έχουν ρυθμιστεί οφειλές 4.357.483.835,46 ευρώ και έχουν εισπραχθεί 157.663.375,04 ευρώ.
Με δήλωση του ο αναπληρωτής υπουργός Κοινωνικής Ασφάλισης, Δημήτρης Στρατούλης, ευχαριστεί τους δεκάδες χιλιάδες πολίτες που -παρά τις δύσκολες οικονομικές συνθήκες– ανταποκρίθηκαν άμεσα στη ρύθμιση, καθώς και τους εργαζόμενους στα ασφαλιστικά ταμεία, οι οποίοι συνεχίζουν να επιδεικνύουν ζήλο και ενδιαφέρον για το λειτούργημα τους, παρά το γεγονός ότι υπάρχουν μεγάλες ελλείψεις προσωπικού.
Ειδικότερα, όπως δήλωσε ο Δ.Στρατούλης, «δεν έχουν περάσει πολλές εβδομάδες από τότε που οι λεγόμενοι θεσμοί είχαν θέσει βέτο για το νομοσχέδιο της ρύθμισης οφειλών στα ασφαλιστικά ταμεία, τονίζοντας ότι η κατάθεση του ν/σ για την ανθρωπιστική κρίση και τη ρύθμιση οφειλών είναι μονομερείς ενέργειες.»
» Παρά τα εκβιαστικά διλλήματα και τις απειλές, η κυβέρνηση προχώρησε στην ψήφιση των παραπάνω νόμων, αποδεικνύοντας ότι δεν δέχεται εκβιαστικά τελεσίγραφα και δεν πρόκειται να εκτελέσει εντολές άλλων πέραν των εντολών του λαού.»
» Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να πάρουν βαθιές οικονομικές ανάσες τα ασφαλιστικά ταμεία και το δημόσιο, να μπορέσουν να επανεκκινήσουν την οικονομική τους δραστηριότητα χιλιάδες μικρομεσαίες επιχειρήσεις και αυτοαπασχολούμενοι και να στηριχθούν τα οικονομικά ασθενέστερα λαϊκά νοικοκυριά.»
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Σοκαριστικό βίντεο με τον 16χρονο μαχαιρωμένο στο Αγρίνιο – Οι δραματικές στιγμές μετά το αιματηρό επεισόδιο
- Σε συμπληγάδες τα εργοστάσια στη Γαλλία – Αύξηση 30% στα λουκέτα
- Σαρωτικός ο Ολυμπιακός και κόντρα στην Ελπίδα Τρίπολης (11-0)
- Χαβιέ Σολάνα – Βομβάρδισε τη Γιουγκοσλαβία το 1999 και σήμερα τον τιμά η Ευρωβουλή
- Πώς βρέθηκε η Αμάντα Πιτ στον «Mαφιόζο της Διπλανής Πόρτας»
- ΠΟ Ισπανίας σε Μπαρτσελόνα: «Μην φοβάστε για τον Γιαμάλ»
- Γιατί οι νέοι επιλέγουν σπίτια χωρίς καθιστικό στις μεγάλες πόλεις
- Google: Η «κρυφή» λειτουργία του Android 17 για ταχύτερη φόρτιση
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 29.03.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/david-wirzba-1kqqPKhn0a4-unsplash-315x220.jpg)



























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442