Αναβάλλεται για τις 2 Ιουνίου η συναυλία του περιοδικού «Σχεδία»
Η προγραμματισμένη για αύριο, Τετάρτη, συναυλία του περιοδικού δρόμου «Σχεδία» αναβάλλεται λόγω προβλεπόμενης κακοκαιρίας. Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 2 Ιουνίου στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων και τα αγορασμένα εισιτήρια ισχύουν κανονικά.
Η προγραμματισμένη για αύριο, Τετάρτη, συναυλία του περιοδικού δρόμου «Σχεδία» αναβάλλεται λόγω προβλεπόμενης κακοκαιρίας.
Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 2 Ιουνίου στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων και τα αγορασμένα εισιτήρια ισχύουν κανονικά.
Στη σκηνή θα ανέβουν οι Batala, οι Burger Project, ο Φοίβος Δεληβοριάς, οι Locomondo, ο Πάνος Μουζουράκης, η Γεωργία Νταγάκη, η Μαριέττα Φαφούτη και η μπάντα The Jaguar Bombs.
Η τιμή του εισιτηρίου είναι 5 ευρώ και τα έσοδα θα διατεθούν στο σύνολό τους για την υποστήριξη των δράσεων της Σχεδίας.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ξεπέρασαν το μισό δισεκατομμύριο ευρώ οι ζημιές από το κύμα κακοκαιρίας που πλήττει τη Σικελία
- Ολυμπιακός: Μετά τον Μιλουτίνοφ και ο Νιλικίνα εκτός αγώνα κόντρα στην Εφές
- Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο: «Πάγωσαν» οι διαδικασίες επί της εμπορικής συμφωνίας ΕΕ και ΗΠΑ λόγω Γροιλανδίας
- «Ήταν ένας τρόπος να μην αποδεχτώ τη σιωπή»: Η Κάουθερ Μπεν Χάνια για όσα δεν είδαμε στην ταινία για την Χιντ Ρατζάμπ
- Κικίλιας για νεκρό Λιμενικό στο Παράλιο Άστρος: Τα στελέχη του Λιμενικού ρισκάρουν καθημερινά τη ζωή τους
- Mercosur: Απογοήτευση στην Κομισιόν – Διχασμένο το Ευρωκοινοβούλιο – Η επόμενη μέρα



