Καλοκαιρινή συναυλία του περιοδικού «Σχεδία» στην Τεχνόπολη
Πιστή στο καλοκαιρινό της ραντεβού η Σχεδία, το περιοδικό δρόμου, διοργανώνει και φέτος μια μεγάλη συναυλία στην Τεχνόπολη στο Γκάζι στις 27 Μαΐου με σύνθημα: «Με νότες στα πανιά μας!». Στη σκηνή θα ανέβουν οι Batala, οι Burger Project, ο Φοίβος Δεληβοριάς, οι Locomondo, ο Πάνος Μουζουράκης, η Γεωργία Νταγάκη, η Μαριέττα Φαφούτη και η μπάντα The Jaguar Bombs.
Πιστή στο καλοκαιρινό της ραντεβού η Σχεδία, το περιοδικό δρόμου, διοργανώνει και φέτος μια μεγάλη συναυλία στην Τεχνόπολη στο Γκάζι στις 27 Μαΐου με σύνθημα: «Με νότες στα πανιά μας!».
Στη σκηνή θα ανέβουν οι Batala, οι Burger Project, ο Φοίβος Δεληβοριάς, οι Locomondo, ο Πάνος Μουζουράκης, η Γεωργία Νταγάκη, η Μαριέττα Φαφούτη και η μπάντα The Jaguar Bombs.
Η τιμή του εισιτηρίου είναι 5 ευρώ και τα έσοδα θα διατεθούν στο σύνολό τους για την υποστήριξη των δράσεων της Σχεδίας.
Για κρατήσεις θέσεων και περισσότερες πληροφορίες: www.shedia.gr.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Νίκος Ρωμανός: Είμαι μάρτυρας μιας ωμής επίδειξης ρεβανσισμού – Η δικαιοσύνη επικρατεί μόνο με ελευθερία
- Κακοκαιρία Byron: Πλημμύρισαν σπίτια και καταστήματα στο Καστελλόριζο
- Κουτσούμπας: Στηρίζουμε τον δίκαιο αγώνα των αγροτών – Επίσκεψη στο μπλόκο της Νίκαιας στη Θεσσαλία
- Σπέτσες: Συνελήφθη οδηγός βυτιοφόρου που έριξε λύματα σε δάσος
- Ολυμπιακός: Με Στρεφέτσα η ενδεκάδα κόντρα στον ΟΦΗ (pic)
- Γιατί στις πλούσιες χώρες πολλοί νιώθουν φτωχότεροι, δίχως να είναι;


