Καλοκαιρινή συναυλία του περιοδικού «Σχεδία» στην Τεχνόπολη
Πιστή στο καλοκαιρινό της ραντεβού η Σχεδία, το περιοδικό δρόμου, διοργανώνει και φέτος μια μεγάλη συναυλία στην Τεχνόπολη στο Γκάζι στις 27 Μαΐου με σύνθημα: «Με νότες στα πανιά μας!». Στη σκηνή θα ανέβουν οι Batala, οι Burger Project, ο Φοίβος Δεληβοριάς, οι Locomondo, ο Πάνος Μουζουράκης, η Γεωργία Νταγάκη, η Μαριέττα Φαφούτη και η μπάντα The Jaguar Bombs.
Πιστή στο καλοκαιρινό της ραντεβού η Σχεδία, το περιοδικό δρόμου, διοργανώνει και φέτος μια μεγάλη συναυλία στην Τεχνόπολη στο Γκάζι στις 27 Μαΐου με σύνθημα: «Με νότες στα πανιά μας!».
Στη σκηνή θα ανέβουν οι Batala, οι Burger Project, ο Φοίβος Δεληβοριάς, οι Locomondo, ο Πάνος Μουζουράκης, η Γεωργία Νταγάκη, η Μαριέττα Φαφούτη και η μπάντα The Jaguar Bombs.
Η τιμή του εισιτηρίου είναι 5 ευρώ και τα έσοδα θα διατεθούν στο σύνολό τους για την υποστήριξη των δράσεων της Σχεδίας.
Για κρατήσεις θέσεων και περισσότερες πληροφορίες: www.shedia.gr.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Πέντε Δήμοι από κοινού για την δημιουργία μιας σύγχρονης εκπαιδευτικής μονάδας
- Το επιτελείο Τραμπ προετοιμάζεται ακόμη για σενάρια εκτόξευσης του πετρελαίου στα 200 δολάρια
- «Η καρδιά του ράγιζε, και η δική της επίσης» – Οι τελευταίες ημέρες των JFK Jr. και Κάρολιν Μπεσέτ
- Μουντιάλ 2026: Χιλιάδες κρατήσεις ξενοδοχείων ακυρώνει η FIFA
- Νέα Αριστερά: Καταρρέει η συγκάλυψη Μητσοτάκη για τις υποκλοπές – Η κυβέρνηση δεν έχει πλέον άλλοθι
- Ιράν: Νεκρός ο διοικητής του Ναυτικού των Φρουρών της Επανάστασης, σύμφωνα με ισραηλινά ΜΜΕ





