Άντεξε με δέκα και έμεινε στην Σούπερ Λιγκ ο Πανιώνιος
Σ' ένα από τα αμφίρροπα ματς της 34ης και τελευταίας αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκα στη Νέα Σμύρνη, αφού ο Πανιώνιος "καιγόταν" για βαθμούς, αλλά και ο ΠΑΟΚ ήθελε να πάρει τη νίκη για να μπει με καλύτερη βαθμολογία στα πλέι-οφ, οι δύο ομάδες έμειναν στο 0-0, με την αγωνία για τους γηπεδούχους να κρατάει έως το τελευταίο λεπτό, αφού αγωνίζονταν με δέκα παίκτες από το 69', αλλά με τον βαθμό της ισοπαλίας να σώζουν την "παρτίδα".
Σ’ ένα από τα αμφίρροπα ματς της 34ης και τελευταίας αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκα στη Νέα Σμύρνη, αφού ο Πανιώνιος «καιγόταν» για βαθμούς, αλλά και ο ΠΑΟΚ ήθελε να πάρει τη νίκη για να μπει με καλύτερη βαθμολογία στα πλέι-οφ, οι δύο ομάδες έμειναν στο 0-0, με την αγωνία για τους γηπεδούχους να κρατάει έως το τελευταίο λεπτό, αφού αγωνίζονταν με δέκα παίκτες από το 69′, αλλά με τον βαθμό της ισοπαλίας να σώζουν την «παρτίδα».
Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πιο δυνατά, δημιούργησαν ευκαιρίες, με κορυφαία του Κίτσιου στο 19΄, αλλά τις απώλεσαν κι έτσι το ημίχρονο έμεινε στο 0-0.
Στο 64′ ο Πανιώνιος έχασε σημαντική ευκαιρία με κεφαλιά του Χατζηισαϊα, που έδιωξε πάνω στη γραμμή ο Κάτσε και στο 69′ βρέθηκε σε μειονεκτική θέση, καθώς αποβλήθηκε ο Τασουλής, ο οποίος «κατάφερε» στην ίδια φάση να πάρει δύο κίτρινες κάρτες, για σκληρό φάουλ και αμέσως μετά για ειρωνικό χειροκρότημα προς τον διαιτητή.
Μοιραία, το επόμενο διάστημα κύλησε γεμάτο άγχος για τους γηπεδούχους, καθώς νικούσε πλέον ο Λεβαδειακός τον Εργοτέλη. Κλείστηκαν πίσω και προσπάθησαν να κρατήσουν πάση θυσία τον βαθμό της ισοπαλίας. Το κατάφεραν και το σφύριγμα της λήξης του αγώνα επέφερε την ανακούφιση στη Νέα Σμύρνη.
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Σιδηρόπουλος (Δωδεκανήσου)
ΚΟΚΚΙΝΕΣ: 69′ Τασουλής (2η κίτρινη)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Μπακασέτας, Χατζηισαϊας, Ιμπαγάσα, Οικονόμου, Κόρμπος – Κίτσιου, Τζιόλης
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Μαρίνος Ουζουνίδης): Παπαδόπουλος, Τασουλής, Οικονόμου, Χατζηισαϊας, Αργυρόπουλος (46′ Βλάχος), Μητρόπουλος, Κόρμπος, Φούντας, Μπακασέτας (74′ Ρισβάνης), Μπουμάλ, Κολοβός (32′ Γιάννου).
ΠΑΟΚ (Γιώργος Γεωργιάδης): Ιτάνζ, Σκόνδρας (87′ Δεληγιαννίδης), Βίτορ, Τζαβέλλας, Ρατς, Τζιόλης, Κίτσιου (74′ Σαββίδης), Κάτσε, Περέιρα, Πόζογλου, Παπαδόπουλος (36′ Κουλούρης).
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- «Κανείς δεν είναι ασφαλής όταν με ερωτεύεται» – Οι τέσσερις γάμοι και τα διάσημα love story της Μπριζίτ Μπαρντό
- LIVE: Μίλαν – Ελλάς Βερόνα
- Ιωάννινα: Στο νοσοκομείο δύο 15χρονες έπειτα από κατανάλωση αλκοόλ – Δύο συλλήψεις
- Τσιτσιπάς: «Είχα ανάγκη αυτό το διάλειμμα, επιστρέφω με διαφορετική ενέργεια»
- Σέρρες: Πέμπτη ημέρα αγωνίας – Στο μικροσκόπιο βίντεο με αυτοκίνητο ίδιο με του εξαφανισμένου διοικητή
- Μπριζίτ Μπαρντό: Οι 48 ταινίες, η απομάκρυνση από τις τέχνες και η αφοσίωση στην υπεράσπιση των δικαιωμάτων των ζώων



