Γκολ ο Πογκμπά, «Χ» η Γιούβε, η Μίλαν νίκησε τη Ρόμα
Με γκολ επέστρεψε στη δράση ο Πολ Πογκμπά, μετά από απουσία περίπου δύο μηνών λόγω τραυματισμού, ωστόσο αυτό δεν στάθηκε ικανό για να νικήσει η Γιουβέντους μέσα στην έδρα της. Η πρωταθλήτρια Ιταλίας έμεινε στο 1-1 με την Κάλιαρι την 35η αγωνιστική του Campionato, αφού στο 85' ο Ροσετίνι ισοφάρισε το γκολ που είχε πετύχει ο διεθνής Γάλλος μέσος στο 45'.
Στο άλλο ματς της ημέρας, η Μίλαν επικράτησε 2-1 της Ρόμα, που κινδυνεύει πλέον να χάσει τη 2η θέση.
Με γκολ επέστρεψε στη δράση ο Πολ Πογκμπά, μετά από απουσία περίπου δύο μηνών λόγω τραυματισμού, ωστόσο αυτό δεν στάθηκε ικανό για να νικήσει η Γιουβέντους μέσα στην έδρα της.
Η πρωταθλήτρια Ιταλίας έμεινε στο 1-1 με την Κάλιαρι την 35η αγωνιστική του Campionato, αφού στο 85′ ο Ροσετίνι ισοφάρισε το γκολ που είχε πετύχει ο διεθνής Γάλλος μέσος στο 45′.
Στο άλλο ματς της ημέρας, η Μίλαν επικράτησε 2-1 της Ρόμα, που κινδυνεύει πλέον να χάσει τη 2η θέση.
Ο Ντίνος Μαυροπάνος πέτυχε το γκολ της ισοφάρισης στο ματς της Γούεστ Χαμ με τη Μάντσεστερ Σίτι (1-1) και οι οπαδοί της Άρσεναλ τρελάθηκαν με τον Έλληνα διεθνή που «έκοψε» δυο βαθμούς από τους πολίτες
LIVE: Πανιώνιος – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 13:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Πανιώνιος – Ολυμπιακός για την 21η αγωνιστική της Stoiximan GBL. Τηλεοπτικά από ΕΡΤ2 ΣΠΟΡ.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας