Νεκρά δύο αδέλφια σε τροχαίο δυστύχημα στην Ημαθία
Οικογενειακή τραγωδία σημειώθηκε στην Ημαθία, όταν δύο αδέλφια έχασαν τη ζωή τους σε τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε στην επαρχιακή οδό Γιαννιτσών - Αλεξάνδρειας. Ο 29χρονος οδηγός και η 33χρονη αδελφή του επέβαιναν σε Ι.Χ. που υπό άγνωστες συνθήκες, εξετράπη της πορείας του και ανετράπη σε παρακείμενο αποστραγγιστικό κανάλι, με συνέπεια να τραυματιστούν θανάσιμα.
Οικογενειακή τραγωδία σημειώθηκε στην Ημαθία, όταν δύο αδέλφια έχασαν τη ζωή τους σε τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε στην επαρχιακή οδό Γιαννιτσών – Αλεξάνδρειας.
Ο 29χρονος οδηγός και η 33χρονη αδελφή του επέβαιναν σε Ι.Χ. αυτοκίνητο που, υπό άγνωστες συνθήκες, εξετράπη της πορείας του και ανετράπη σε παρακείμενο αποστραγγιστικό κανάλι, με συνέπεια να τραυματιστούν θανάσιμα.
Σύμφωνα με τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Κεντρικής Μακεδονίας, το περιστατικό συνέβη σε αδιευκρίνιστο χρονικό διάστημα, από το βράδυ της Μ. Δευτέρας έως τα ξημερώματα της Μ. Τρίτης, ενώ τα δύο αδέλφια εντοπίστηκαν το πρωί της Μ.Τρίτης.
Έρευνες για τις συνθήκες του δυστυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Γιαννιτσών.
Ο Γιώργος Αγγελίδης, μετά την επιτυχία της παράστασης «Αυτόματη Εστίαση», επιστρέφει με το «Toxic» - ένα ψυχολογικό θρίλερ που επιδιώκει να υπενθυμίσει πόσο αδιόρατα μπορεί να μεταμορφωθεί το οικείο σε απειλή.