Υπό κατάληψη το κεντρικό κτίριο του δημαρχείου Χανίων
Υπό κατάληψη βρίσκεται από το πρωί της Μεγάλης Δευτέρας το κεντρικό κτίριο του δημαρχείου Χανίων σε ένδειξη αλληλεγγύης στους απεργούς πείνας των φυλακών. Ομάδα νεαρών εισέβαλε στο εσωτερικό του κτιρίου, ενημερώνοντας τους υπαλλήλους που βρίσκονταν μέσα ότι ο χώρος τελεί υπό κατάληψη και θα πρέπει να αποχωρήσουν.
Υπό κατάληψη βρίσκεται από το πρωί της Μεγάλης Δευτέρας το κεντρικό κτίριο του δημαρχείου Χανίων στην οδό Κυδωνίας.
Ομάδα νεαρών εισέβαλε στο εσωτερικό του κτιρίου ενημερώνοντας τους υπαλλήλους, που βρίσκονταν μέσα, ότι ο χώρος τελεί υπό κατάληψη και θα πρέπει να αποχωρήσουν.
Μπροστά από την είσοδο του δημαρχείου οι καταληψίες έχουν αναρτήσει πανό, ενώ μοιράζουν φυλλάδια στους διερχόμενους πολίτες με τα αιτήματα τους.
Η κατάληψη γίνεται σε ένδειξη αλληλεγγύης στους απεργούς πείνας των φυλακών. Οι καταληψίες ζητούν ακόμα την κατάργηση των φυλακών τύπου Γ’, καθώς και την απελευθέρωση του Σάββα Ξηρού.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας