Ακριβότερα κατά περίπου 10% εκτιμάται ότι θα κοστίσει ο πασχαλινός οβελίας στους καταναλωτές. Η μειωμένη κατά 40% φετινή παραγωγή των αμνοεριφίων, λόγω του καταρροϊκού πυρετού και της ευλογιάς που είχε ως αποτέλεσμα να έχει χαθεί μεγάλος αριθμός ζώων, αποτελεί μια από τις βασικές αιτίες.
Ακριβότερα κατά περίπου 10% εκτιμάται ότι θα κοστίσει ο πασχαλινός οβελίας στους καταναλωτές.
Η μειωμένη κατά 40% φετινή παραγωγή των αμνοεριφίων, λόγω του καταρροϊκού πυρετού και της ευλογιάς που είχε ως αποτέλεσμα να έχει χαθεί μεγάλος αριθμός ζώων, αποτελεί μια από τις βασικές αιτίες.
Λόγω αυτής της κατάστασης οι κτηνοτρόφοι ζητούν να διαθέσουν τον πασχαλινό οβελία σε τιμές γύρω στα 6,6 ευρώ το κιλό, τιμή αυξημένη κατά ένα ευρώ σε σχέση με πέρυσι, με αποτέλεσμα οι τελικές τιμές για τους καταναλωτές να ξεπεράσουν τα 12 ευρώ το κιλό.
Μάλιστα, όπως εκτιμούν οι κτηνοτρόφοι, τα ελληνικά αμνοερίφια θα γίνουν ανάρπαστα και για τον λόγο αυτόν υποστηρίζουν ότι θα πρέπει η πολιτεία και οι αρμόδιες Αρχές να προσέξουν ιδιαίτερα το θέμα των ελληνοποιήσεων και να εντατικοποιήσουν τους ελέγχους.
Αναρωτιέσαι γιατί κάποιοι άνθρωποι αποκτούν τεράστια επιρροή και followers στα social media, ενώ άλλοι μένουν στην αφάνεια; Η ψυχολογία έχει την απάντηση.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας