Στις 22-23 Αυγούστου ορίστηκε η σέντρα της νέας Σούπερ Λιγκ
Το Σαββατοκύριακο 22-23 Αυγούστου θα ξεκινήσει το νέο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ, όπως ανακοινώθηκε μεταξύ άλλων από τη διοργανώτρια αρχή λίγη ώρα μετά τη συνεδρίαση των μελών-ΠΑΕ του συνεταιρισμού.
Το Σαββατοκύριακο 22-23 Αυγούστου θα ξεκινήσει το νέο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ, όπως ανακοινώθηκε μεταξύ άλλων από τη διοργανώτρια αρχή λίγη ώρα μετά τη συνεδρίαση των μελών-ΠΑΕ του συνεταιρισμού.
Οι αποφάσεις που πάρθηκαν στη σημερινή συνεδρίαση είναι οι ακόλουθες:
1. Επί δεκατεσσάρων (14) ΠΑΕ που ήταν παρούσες στο Δ.Σ. της Super League, οι δεκατρείς (13) ΠΑΕ τάχθηκαν υπέρ της επέκτασης της Κεντρικής Τηλεοπτικής Διαχείρισης για δύο επιπλέον αγωνιστικές περιόδους (2017-18 και 2018-19), ενώ διαφώνησε η ΠΑΕ Skoda Ξάνθη. Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, η οποία δεν παρέστη τυπικώς στο Δ.Σ , δια επιστολής της σημείωσε ότι «διαφωνεί στην επέκταση της συνεργασίας τη δεδομένη στιγμή και με τις υπάρχουσες συνθήκες». Η ΠΑΕ Πλατανιάς η οποία επίσης δεν παρέστη στο ΔΣ, δια επιστολής της συμφώνησε με την ως άνω επέκταση.
2. Αποφασίστηκε καταρχήν, όπως το Πρωτάθλημα Super League ΟΠΑΠ αγωνιστικής περιόδου 2015-16 ξεκινήσει στις 22-23 Αυγούστου 2015.
3. Ο τελικός του Πρωταθλήματος Υποδομών της Super League Κ-15 θα διεξαχθεί στις 8 Απριλίου στo γήπεδο της ΠΑΕ Πλατανιάς (Περιβόλια Χανίων).
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Ακαδημία Βιασμού: χιλιάδες άντρες εκπαιδεύονται πώς να ναρκώνουν και να βιάζουν τις συζύγους τους
- Συνελήφθη 19χρονος στο «Ελ. Βενιζέλος» με 4.650 λαθραία πακέτα τσιγάρα στις αποσκευές του
- Το νέο συλλεκτικό αυτοκίνητο του Στέφανου Τσιτσιπά – Supercar αξίας 1 εκατ. ευρώ (pics+vids)
- O Λευκός Οίκος επέστρεψε με τρεις ακόμη αινιγματικές αναρτήσεις
- Τέμπη: «Μήπως εσείς δεν θέλετε να γίνει η δίκη;» – Αιχμές Πλακιά προς Γεωργιάδη και Φλωρίδη
- Κικίλιας: Σε ένα περιβάλλον διεθνούς αστάθειας είμαστε υποχρεωμένοι να εκπαιδεύουμε το προσωπικό μας


