Έως 24 Μαρτίου οι αιτήσεις για κάλυψη αναγκών σε προσωπικό από φορείς Δημοσίου
Παρατείνεται έως και τις 24 Μαρτίου (από 19 Μαρτίου), η προθεσμία για την αποστολή αιτημάτων κάλυψης άμεσων αναγκών σε προσωπικό, σε υπηρεσίες και φορείς του δημοσίου, σύμφωνα με εγκύκλιο του αναπληρωτή υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης Γιώργου Κατρούγκαλου.
Παρατείνεται έως και τις 24 Μαρτίου (από 19 Μαρτίου), η προθεσμία για την αποστολή αιτημάτων κάλυψης άμεσων αναγκών σε προσωπικό, σε υπηρεσίες και φορείς του δημοσίου, σύμφωνα με εγκύκλιο του αναπληρωτή υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης Γιώργου Κατρούγκαλου.
Όπως αναφέρεται στην εγκύκλιο, η παράταση αποφασίστηκε «κατόπιν υποβολής προφορικών και εγγράφων αιτημάτων πολλών φορέων για παράταση της προθεσμίας και προκειμένου η υπηρεσία μας να έχει ολοκληρωμένη και ασφαλή εικόνα των αιτημάτων για το σύνολο των φορέων».
Υπενθυμίζεται ότι η εγκύκλιος για την αποστολή αιτημάτων κάλυψης άμεσων λειτουργικών αναγκών σε προσωπικό, έχει αποσταλεί προς όλους τους φορείς του δημοσίου ενόψει της κατάθεσης σχεδίου νόμου (ήδη βρίσκεται σε δημόσια διαβούλευση) για την επαναπρόσληψη απολυμένων και διαθέσιμων του δημοσίου, καθώς και την απορρόφηση των επιτυχόντων του ΑΣΕΠ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Αμαρτωλός πρόεδρος ο Τραμπ – Δεν εγκρίνουν την βίαιη εξωτερική πολιτική του οι… καθολικοί ιερείς
- Πότε θα παίξει η Σάκκαρη κόντρα στην Αντρέεβα για τον δεύτερο γύρο του Australian Open
- Ταυτοποιήθηκε με τη βοήθεια ΑΙ ο ναζί μιας από τις πιο ανατριχιαστικές φωτογραφίες του Ολοκαυτώματος
- Κίνηση στους δρόμους: Μποτιλιάρισμα στον Κηφισό – Πού εντοπίζονται τα μεγαλύτερα προβλήματα
- Ο Κωστούλας έβαλε… φωτιά στο «X» με το «ψαλιδάκι»: «El Babinho, το αστέρι της Μπράιτον είναι εδώ» (vids)
- Σεισμός 4 Ρίχτερ νοτιοδυτικά της Λακωνίας
- Η Ιαπωνία σπάει ρεκόρ στους τουρίστες, με τους Κινέζους ωστόσο να της γυρνούν την πλάτη – Ο στόχος για το 2030
- Ο Κωστούλας «τρέλανε» το Νησί: Υπόκλιση από τα Μέσα στην Αγγλία για το απίθανο «ψαλίδακι» (pic, vid)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις







![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 20.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/danie-franco-wEuWV0Vz9uw-unsplash-315x220.jpg)































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442