«Φαρσοκωμωδία» καταγγέλλει η ΚΑΕ Ολυμπιακός για Γιαννακόπουλο
Ανακοίνωση εξέδωσε η ΚΑΕ Ολυμπιακός με την οποία καταδικάζει τη συμπεριφορά του Δημήτρη Γιαννακόπουλου και την παρουσία του στο ΟΑΚΑ, για το παιχνίδι ΑΕΚ - Παναθηναϊκός, παρά το γεγονός ότι παραμένει τιμωρημένος από την ΕΦΙΠ. Μάλιστα, καλεί τον Υφυπουργό και τον Αθλητικό Εισαγγελέα να παρέμβουν. Οι Πειραιώτες μάλιστα καυτηρίασαν την παρουσία του «ισχυρού» άνδρα των «πράσινων» στα επίσημα του σταδίου, κάνοντας λόγο για φαρσοκωμωδία.
Ανακοίνωση εξέδωσε η ΚΑΕ Ολυμπιακός με την οποία καταδικάζει τη συμπεριφορά του Δημήτρη Γιαννακόπουλου και την παρουσία του στο ΟΑΚΑ, για το παιχνίδι ΑΕΚ – Παναθηναϊκός, παρά το γεγονός ότι παραμένει τιμωρημένος από την ΕΦΙΠ. Μάλιστα, καλεί τον Υφυπουργό και τον Αθλητικό Εισαγγελέα να παρέμβουν. Οι Πειραιώτες μάλιστα καυτηρίασαν την παρουσία του «ισχυρού» άνδρα των «πράσινων» στα επίσημα του σταδίου, κάνοντας λόγο για φαρσοκωμωδία.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός:
«Λίγες μέρες μετά την πρωτοφανή στα Δικαστικά χρονικά απόφαση του ΑΣΕΑΔ, ο Δ. Γιαννακόπουλος απέδειξε για μια ακόμα φορά πόσο σέβεται τους θεσμούς και την νομιμότητα.
Τη Δευτέρα, 16 Φεβρουαρίου 2015, γίναμε ξανά μάρτυρες του ίδιου σκηνικού που επαναλαμβάνεται πλέον σαν φαρσοκωμωδία.
Για τέταρτη (!) συνεχόμενη φορά μέσα σε λίγους μήνες, ο έκπτωτος Δ. Γιαννακόπουλος παρευρέθηκε και πάλι παράνομα στο Ο.Α.Κ.Α. στον αγώνα ΑΕΚ-ΠΑΟ, εξακολουθώντας προκλητικά να παραβιάζει τις τέσσερις (!) αμετάκλητες δικαστικές αποφάσεις, με τις οποίες του έχει απαγορευτεί η είσοδος στα γήπεδα μέχρι τον Οκτώβριο του 2017 (!). Συγκεκριμένα:
• Με την υπ’ αριθμ. 45/4-7-2014 απόφαση του Μ.Δ.Ο. ΕΣΑΚΕ τού επιβλήθηκε ποινή απαγόρευσης εισόδου στα γήπεδα για δέκα μήνες.
• Με την υπ’ αριθμ. 22/29.07.2014 απόφαση της Ε.ΦΙ.Π. τού επιβλήθηκε η ποινή στέρησης της φίλαθλης ιδιότητας για επτά μήνες.
• Με την υπ’ αριθμ. 54/31.10.2014 απόφαση του Μ.Δ.Ο. ΕΣΑΚΕ τού επιβλήθηκε ποινή απαγόρευσης εισόδου στα γήπεδα για πέντε μήνες.
• Με την υπ’ αριθμ. 69/24.12.2014 απόφαση του Μ.Δ.Ο. ΕΣΑΚΕ τού επιβλήθηκε ποινή απαγόρευσης εισόδου στα γήπεδα για δέκα μήνες.
Αξιότιμε κ. Υφυπουργέ, Αξιότιμε κ. Αθλητικέ Εισαγγελέα θα επέμβετε ή ο έκπτωτος Δ. Γιαννακόπουλος θα συνεχίσει να περιπαίζει και να περιφρονεί τους θεσμούς και τις αποφάσεις της αθλητικής δικαιοσύνης;
Αναμένουμε τις άμεσες ενέργειές σας.
ΚΑΕ Ολυμπιακός».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Δεν εξερράγη στον αέρα το αεροσκάφος που μετέφερε τον αρχηγό του Γενικού Επιτελείου της Λιβύης και την Ελληνίδα αεροσυνοδό
- Τι είναι το «βουβό κύμα» swell που σκότωσε τον αξιωματικό του Λιμενικού στο Άστρος
- Στη Σάλκε ο Τζέκο (pic)
- Νέα υπόθεση revenge porn στην Κρήτη: Αποπειράθηκε να την βιάσει ενώ έστειλε γυμνές φωτογραφίες σε φίλη της
- Κήρυξη του Δήμου Τήλου σε Κατάσταση Έκτακτης Ανάγκης Πολιτικής Προστασίας
- TeraWave: O Μπέζος απαντά στον Μασκ με δεύτερο ευρυζωνικό δίκτυο δορυφόρων

