Στους 45 οι νεκροί από τη γρίπη
Με την εποχική γρίπη να βρίσκεται σε φάση κορύφωσης στην Ελλάδα, οι νεκροί έφτασαν την Παρασκευή στους 45 εξαιτίας των επιπλοκών της, με βάση τα νεότερα στοιχεία του ΚΕΕΛΠΝΟ. Σε 31 ανέρχονται οι ασθενείς που νοσηλεύονται σε Μονάδες Εντατικής Θεραπείας.
Με την εποχική γρίπη να βρίσκεται σε φάση κορύφωσης στην Ελλάδα, οι νεκροί έφτασαν την Παρασκευή στους 45 εξαιτίας των επιπλοκών της, με βάση τα νεότερα στοιχεία του ΚΕΕΛΠΝΟ.
Η γρίπη στην Ελλάδα, που δείχνει να εντείνεται στις προσεχείς εβδομάδες, έχει οδηγήσει μέχρι σήμερα 111 ασθενείς σε Μονάδες Εντατικής Θεραπείας, ενώ 31 άνθρωποι παραμένουν σε ΜΕΘ έως αυτή την ώρα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Τσερνόμπιλ: Η προστατευτική κατασκευή δεν μπλοκάρει πλέον τη ραδιενέργεια οκτώ μήνες μετά το πλήγμα
- Κακοκαιρία Byron: Συναγερμός στη Λάρισα – Πλημμύρισαν τα πρώτα σπίτια από την υπερχείλιση του Ενιπέα
- Ποιοτική απασχόληση: Για την εργασιακή Ιθάκη… είναι μακρύς ο δρόμος
- Γιατί και πώς να παίξετε με τον σκύλο σας
- Πιο αγγλικό δεν έχει – Θα γράψουν οι Oasis το κομμάτι για την επόμενη ταινία του Τζέιμς Μποντ;
- ΗΠΑ: Υπό κράτηση 30χρονος που φέρεται να είχε τοποθετήσει βόμβες την παραμονή της επίθεσης στο Καπιτώλιο το 2021
- Κακοκαιρία Byron: Θυελλώδεις άνεμοι σφυροκοπούν τη Ρόδο – Έπεσαν δέντρα, έσπασαν κάβοι πλοίου
- Τέλος από τη Μύκονο Betsson ο Έβανς – Ποιος είναι ο λόγος που αποχωρεί…
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 06.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/pexels-eser-tokas-54876734-25854069-315x220.jpg)























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442