Ελεύθεροι αφέθηκαν οι συλληφθέντες για τα επεισόδια της Τούμπας
Στον εισαγγελέα πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης οδηγήθηκαν τη Δευτέρα οι επτά συλληφθέντες, ανάμεσά τους και τέσσερις ανήλικοι, που κατηγορούνται για τα επεισόδια πριν το ντέρμπι ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό. Άπαντες αφέθηκαν ελεύθεροι.
Στον εισαγγελέα πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης οδηγήθηκαν τη Δευτέρα οι επτά συλληφθέντες, ανάμεσά τους και τέσσερις ανήλικοι, που κατηγορούνται για τα επεισόδια πριν το ντέρμπι ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό.
Οι ανήλικοι θα δικαστούν σε ρητή δικάσιμο στο Δικαστήριο Ανηλίκων, ενώ οι υπόλοιποι τρεις παραπέμφθηκαν να δικαστούν ενώπιον του Αυτόφωρου Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Θεσσαλονίκης, από το οποίο ζήτησαν και πήραν αναβολή.
Όπως έγινε γνωστό, έξι εκ των κατηγορουμένων διώκονται για παράβαση του νόμου περί Αθλητισμού, ενώ ο έβδομος (ανήλικος) για αντίσταση. Άπαντες αφέθηκαν ελεύθεροι.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Ιράν: Νέα άνοδος της τιμής του πετρελαίου κατά 2% στο άνοιγμα των ασιατικών αγορών
- Ιράν: Ο Ζελένσκι λέει ότι οι ΗΠΑ και άλλες χώρες του ζήτησαν βοήθεια για την αντιμετώπιση των ιρανικών drones
- Ιράν: Η Γερουσία αρνείται να περιορίσει τις εξουσίες του Τραμπ για τον πόλεμο
- Ισημερινός: Απελαύνει τον πρεσβευτή της Κούβας και τα υπόλοιπα μέλη της διπλωματικής αποστολής
- Στην Ολομέλεια του Ευρωκοινοβουλίου τα Τέμπη και το σκάνδαλο των υποκλοπών μετά τη δικαστική απόφαση
- Στα «ΝΕΑ» της Πέμπτης: Κύπρος, Τουρκία και μετά;
