Παρέμεινε «πράσινος» μέχρι το 2017 ο Τριανταφυλλόπουλος
Μέχρι το 2017 θα φοράει την φανέλα του Παναθηναϊκού ο Κώστας Τριανταφυλλόπουλος, όπως ανακοίνωσαν και επίσημα σήμερα οι «πράσινοι». Ο νεαρός αμυντικός, αφού υπέγραψε μονοετή επέκταση του συμβολαίου του, που έληγε αρχικά το 2016, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του «τριφυλιού». «Είμαι πολύ χαρούμενος που θα συνεχίσω στον Σύλλογο ο οποίος με ανέδειξε και τον οποίο αγαπάω! Θέλω να ευχαριστήσω τον Παναθηναϊκό για την εμπιστοσύνη που μου δείχνει για ακόμα μία φορά».
Μέχρι το 2017 θα φοράει την φανέλα του Παναθηναϊκού ο Κώστας Τριανταφυλλόπουλος, όπως ανακοίνωσαν και επίσημα σήμερα οι «πράσινοι». Ο νεαρός αμυντικός, αφού υπέγραψε μονοετή επέκταση του συμβολαίου του, που έληγε αρχικά το 2016, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του «τριφυλιού».
«Είμαι πολύ χαρούμενος που θα συνεχίσω στον Σύλλογο ο οποίος με ανέδειξε και τον οποίο αγαπάω! Θέλω να ευχαριστήσω τον Παναθηναϊκό για την εμπιστοσύνη που μου δείχνει για ακόμα μία φορά.
Παρότι δεν είμαι των υποσχέσεων, να ξέρετε πως θα δώσω ό,τι έχω ώστε, μέσα από τη σκληρή δουλειά, να βελτιωθώ κι εγώ ατομικά αλλά και να κάνουμε τον κόσμο μας χαρούμενο».
Αναλυτικά η ανακοίνωση του Παναθηναϊκού: «Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει ότι ήρθε σε συμφωνία με τον Κώστα Τριανταφυλλόπουλο για την μονοετή επέκταση του υπάρχοντος συμβολαίου του διεθνούς αμυντικού, ο οποίος θα παραμείνει πλέον στην ομάδα μας μέχρι το καλοκαίρι του 2017».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Φλόριντα: Εκτελέστηκε θανατοποινίτης για τη δολοφονία αστυνομικού το 1991
- Ιράν: Εχει «δίλημμα» ο Μερτς για το εάν παραβιάζεται το διεθνές δίκαιο από τον πόλεμο των ΗΠΑ και του Ισραήλ
- Μέση Ανατολή: Κάπου 9.000 πολίτες των ΗΠΑ έφυγαν από την περιοχή εξαιτίας του πολέμου
- Ιράν: Ανησυχεί για την επόμενη μέρα ο Μερτς – Δεν υπάρχει διατυπωμένη στρατηγική
- Μέση Ανατολή: «Οι άμαχοι πληρώνουν το τίμημα σε ολόκληρη την περιοχή», επισημαίνει ο ΟΗΕ
- Τουρκία: Κριτική στο Ιράν ασκεί ο Φιντάν για τα πλήγματα σε ενεργειακές υποδομές άλλων χωρών


