Νίκη της εθνικής πόλο γυναικών επί της Ισπανίας
Τη δεύτερη νίκη σε τρεις αγώνες στα προκριματικά του World League σημείωσε η Εθνική Γυναικών, που επιβλήθηκε 10-7 της Ισπανίας στο Εθνικό Κολυμβητήριο του Πειραιά. Η ελληνική ομάδα έπαιξε εξαιρετική άμυνα και παρότι βρέθηκε να χάνει με 5-4 στις αρχές του τρίτου οκτάλεπτου από την παγκόσμια πρωταθλήτρια, έτρεξε επιμέρους σκορ 5-0, προσπέρασε με 9-5 και τελείωσε εμφατικά το παιχνίδι.
Τη δεύτερη νίκη σε τρεις αγώνες στα προκριματικά του World League σημείωσε η Εθνική Γυναικών, που επιβλήθηκε 10-7 της Ισπανίας στο Εθνικό Κολυμβητήριο του Πειραιά.
Η ελληνική ομάδα έπαιξε εξαιρετική άμυνα και παρότι βρέθηκε να χάνει με 5-4 στις αρχές του τρίτου οκτάλεπτου από την παγκόσμια πρωταθλήτρια, έτρεξε επιμέρους σκορ 5-0, προσπέρασε με 9-5 και τελείωσε εμφατικά το παιχνίδι.
Να σημειωθεί ότι η Αντιγόνη Ρουμπέση έμεινε εκτός στο… «παρά πέντε» λόγω τραυματισμού στο αριστερό χέρι, η σοβαρότητα του οποίου θα φανεί στη μαγνητική τομογραφία που θα υποβληθεί.
Επίσης εκτός έμεινε η τερματοφύλακας Χρυσή Διαμαντοπούλου (πρόβλημα στο δάχτυλο), ενώ η Αλεξάνδρα Ασημάκη έκανε ένεση για να παίξει, καθώς υποφέρει από χτύπημα που είχε δεχθεί στα πλευρά.
Τα οκτάλεπτα: 1-0, 3-4, 3-1, 3-2
Τα γκολ της Εθνικής: Αβραμίδου 3, Τσουκαλά 2, Διαμαντοπούλου Β., Πλευρίτου Μ., Ασημάκη, Μανωλιουδάκη και Ξενάκη, ενώ για τις Ισπανίδες σκόραραν οι, Εσπάρ 2, Μπαχ, Ρέγιες, Μπλας, Γκαρσία και Λόπες.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Κούβα: Θα τηρήσει τη συμφωνία για την αποστολή γιατρών στο Μεξικό, δηλώνει η Σέινμπαουμ
- Το Ισραήλ διευρύνει την «ουδέτερη ζώνη» του στον Λίβανο, σύμφωνα με τον Νετανιάχου
- Καραϊβική: 4 νεκροί σε νέα δολοφονική επίθεση των ΗΠΑ εναντίον σκάφους
- Ιταλία: Παραιτήθηκε και η υπουργός Τουρισμού στη σκιά της κυβερνητικής ήττας στο δημοψήφισμα
- Η Ρωσία στέλνει drones στο Ιράν – Πεσκόφ: Fake news, απλώς υπάρχει διάλογος
- Το Ιράν θα ανοίξει «νέο μέτωπο» στο Στενό Μπαμπ ελ Μαντέμπ, σε περίπτωση χερσαίας εισβολής των ΗΠΑ


