Προπηλακίστηκε μέσα στις φυλακές Δομοκού ο Χριστόδουλος Ξηρός
Δεύτερη φορά μέσα σε λίγες ημέρες έγινε στόχος επίθεσης ο Χριστόδουλος Ξηρός, ο οποίος φέρεται να προπηλακίστηκε από συγκρατούμενούς του το μεσημέρι της Κυριακής στο κυλικείο των φυλακών Δομοκού. Σύμφωνα με πληροφορίες μετά τη νέα φραστική επίθεση, μεταφέρθηκε σε ειδικό κελί των φυλακών, όπου κρατείται μόνος του.
Δεύτερη φορά μέσα σε λίγες ημέρες έγινε στόχος επίθεσης ο Χριστόδουλος Ξηρός, ο οποίος φέρεται να προπηλακίστηκε από συγκρατούμενούς του το μεσημέρι της Κυριακής στο κυλικείο των φυλακών Δομοκού.
Σύμφωνα με πληροφορίες, μερικές ώρες μετά τον ξυλοδαρμό του από συγκρατούμενό ο βαρυποινίτης, καταδικασμένος για συμμετοχή στη 17Ν, δέχτηκε φραστική επίθεση, ενώ βρισκόταν στο κυλικείο των φυλακών.
Πληροφορίες της εφημερίδας Καθημερινή αναφέρουν ότι για λόγους ασφαλείας με πρωτοβουλία των υπεύθυνων της φυλακής και τη συγκατάθεση του ίδιου μεταφέρθηκε και κρατείται μόνος του σε ειδικό κελί των φυλακών Δομοκού.
Ο Χριστόδουλος Ξηρός φέρεται να είχε ζητήσει ήδη προστασία μετά την πρώτη επίθεση που δέχτηκε στις φυλακές από συγκρατούμενό του.
Τότε ο βαρυποινίτης είχε χάσει τις αισθήσεις του και είχε οδηγηθεί στο ιατρείο των φυλακών όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, όπως ανέφερε ο συνήγορός του, Φραγκίσκος Ραγκούσης.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.