Ο Εργοτέλης «γύρισε» το κρητικό ντέρμπι και «αναπνέει»
Ζωντανός στη μάχη της παραμονής έμεινε ο Εργοτέλης, που πέτυχε μεγάλο διπλό στα Χανιά επί του Πλατανιά με 2-1, στο ματς με το οποίο έπεσε η «αυλαία» της 20ής αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Σούπερ Λιγκ.
Ζωντανός στη μάχη της παραμονής έμεινε ο Εργοτέλης, που πέτυχε μεγάλο διπλό στα Χανιά επί του Πλατανιά με 2-1, στο ματς με το οποίο έπεσε η «αυλαία» της 20ής αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Σούπερ Λιγκ.
Ο Γουνδουλάκης άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους στο 22ο δευτερόλεπτο, ενώ για την ομάδα του Ηρακλείου ισοφάρισε ο Καλέ στο 77′ και 9 λεπτά μετά ο Γιουσούφ ολοκλήρωσε τη μεγάλη ανατροπή.
Το παιχνίδι στα Χανιά ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για τον Πλατανιά, που με τη συμπλήρωση 22 δευτερολέπτων άνοιξε το σκορ με το πλασέ του Γουνδουλάκη, μετά την ασίστ του Μιλούνοβιτς.
Όπως ήταν λογικό μετά το τέρμα των γηπεδούχων οι παίκτες του Εργοτέλη δεν είχαν άλλη επιλογή από το να ανοιχτούν για να φτάσουν όσο το δυνατόν πιο σύντομα στην ισοφάριση. Έφτασαν πολύ κοντά στο 1-1 στο 14′, όταν ο Δημήτρης έδιωξε σωτήρια την κεφαλιά του Καζναφέρη, ενώ στο 19΄ ο Παμλίδης αστόχησε εξ επαφής μετά την ωραία ενέργεια του Γιουσούφ.
Οι παίκτες του Χριστόπουλου «άγγιξαν» το 2-0 στο 24′, με το Σαράνοβ να αποκρούει εκπληκτικά την κεφαλιά του Μιλούνοβιτς και στη συνέχεια το σουτ του Γουνδουλάκη σταμάτησε στα σώματα αμυντικών του Εργοτέλη.
Όσο δεν τελείωνε το παιχνίδι ο Πλατανιάς με δεύτερο γκολ το ματς ήταν στην «κόψη του ξυραφιού» και στο 77′ ο Εργοτέλης ισοφάρισε με τον Καλέ (1-1). Οι φιλοξενούμενοι ανέβηκαν ψυχολογικά μετά το γκολ της ισοφάρισης και στο 86΄ έφτασαν στην ολική ανατροπή του σκηνικού με τον Γιουσούφ.
Διαιτητής: Αν.Σιδηρόπουλος (Δωδεκανήσου)
Κίτρινες: Γουνδουλάκης – Καζναφέρης
ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (Γ.Χριστόπουλος): Ολιμπά, Αποστολόπουλος, Ιτούα, Μπανανά, Δημήτρης, Τετέ, Αγκιλέρα (80΄ Μαχαμάτ), Γουνδουλάκης (67΄ Μπεριάν), Τσουράκης, Μιλούνοβιτς (81΄ Μενδρινός), Τόρες.
ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Γ.Ταουσιάνης): Σαράνοβ, Λουβιόν, Φιντέλεφ, Κοζορώνης, Καζναφέρης, Τζανακάκης, Γκέντσογλου, Λυκογιάννης, Χαντί (60΄ Καλέ), Γιουσούφ, Παμλίδης (46΄ Ούλα).
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Προκαλεί ο Τζιν Σίμονς: «Χειρότερα κι από σκλάβους» αμείβονται οι μουσικοί – Σφοδρή επίθεση για τα ραδιοφωνικά δικαιώματα
- Ο ΠΑΟΚ ανακοίνωσε και επίσημα τον Μπριν Ταϊρί
- Νέο δόγμα ΗΠΑ για τον κόσμο – Στροφή στη τρέλα ή στη λογική;
- Λούβρο: Πώς οι ληστές κατάφεραν να το σκάσουν μόλις 30 δευτερόλεπτα πριν φτάσουν οι αρχές
- Μία νέα εποχή προπαγάνδας: Πώς η AI επηρεάζει τις εκλογές στην Ευρώπη
- Νέος ισχυρός σεισμός στην Ιαπωνία





