
Φιλοδώρημα 2.000 δολαρίων για μία πίτσα στο Μίσιγκαν
Μία έκπληξη περίμενε έναν πιτσαδόρο που παρέδωσε πίτσα στο Αν Άρμπορ του Μίσιγκαν. Ο άνδρας έλαβε φιλοδώρημα 2.084 δολαρίων από μία παρέα κτηματομεσιτών που είχαν συνάντηση.
Μία έκπληξη περίμενε έναν πιτσαδόρο που παρέδωσε πίτσα στο Αν Άρμπορ του Μίσιγκαν. Ο άνδρας έλαβε φιλοδώρημα 2.084 δολαρίων από μία παρέα κτηματομεσιτών που είχαν συνάντηση.
Ο άνδρας, ο Ρομπ, έμεινε έκπληκτος και είπε απλά: «Το μόνο που έκανα ήταν να παραδώσω μία πίτσα».
Οι κτηματομεσίτες αποφάσισαν να συνδράμουν, προκειμένου να κάνουν ένα δώρο στον άνδρα που τους εξυπηρέτησε. Το ποσό που συγκεντρώθηκε ήταν 2.084 δολάρια, ενώ στον Ρομπ δόθηκε ακόμα μία δωροκάρτα, λαχεία και επιστολές υποστήριξης.
Ο Μπράιαν Λε Φεβρ, υπεύθυνος της πιτσαρίας που παρέδωσε την πίτσα είπε ότι ο άνδρας είναι ενθουσιασμένος. «Ήταν μία καλή ημέρα δουλειάς για μία μόνο πίτσα» είπε.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Το αποτύπωμα του BRIGHT GROUP στους Δελφούς: Η σύγκλιση στρατηγικής και τεχνολογίας ως απάντηση στις προκλήσεις του Μέλλοντος
- Το βλέμμα φόβου της Μελάνια Τραμπ – H πρώτη φορά που η Αμερική την βλέπει να εκφράζει συναισθήματα
- Ινδονησία: Ξεκινά η δίκη στρατιωτικών που οργάνωσαν επίθεση με οξύ εναντίον ακτιβιστή
- Ποια είναι τα δεδομένα με τους τραυματισμούς των Γουόρντ και Ντόρσεϊ
- Μαγνησία: Αυτοπυρπολήθηκε επειδή δεν άντεχε τον χαμό της κόρης της – Την εντόπισε ο γιος της
- Φουρνιέ: «Περιμένουμε στο επόμενο ματς με τη Μονακό να δώσουμε τα πάντα»

