Με συνταγές μαγειρικής στο πρωτοσέλιδο απαντά τουρκική εφημερίδα σε αγωγές
Η τουρκική εφημερίδα Yon Gazetesi άρχισε να δημοσιεύει συνταγές μαγειρικής στο πρωτοσέλιδό της, αντιδρώντας στις δεκάδες αγωγές που έχει δεχθεί από τον Σεπτέμβριο του 2013. Η εφημερίδα καταγγέλλει, μάλιστα, τα όρια στην ελευθερία του Τύπου.
Η τουρκική εφημερίδα Yon Gazetesi άρχισε να δημοσιεύει συνταγές μαγειρικής στο πρωτοσέλιδό της, αντιδρώντας στις δεκάδες αγωγές που έχει δεχθεί από τον Σεπτέμβριο του 2013.
Η εφημερίδα καταγγέλλει, μάλιστα, τα όρια στην ελευθερία του Τύπου.
Όπως αναφέρει η Hurriyet, εναντίον της εφημερίδας έχουν κατατεθεί περίπου 40 αγωγές.
Ως απάντηση, η εφημερίδα άρχισε να δημοσιεύει συνταγές μαγειρικής, με έναν σατιρικό τόνο: μία συνταγή αποκαλείται «κεμπάμπ του δημάρχου».
Ο εκδότης της εφημερίδας διαμαρτυρήθηκε για τον υψηλό αριθμό αγωγών, παρά το γεγονός ότι η εφημερίδα είχε πάντα αποδείξεις για τις πληροφορίες που μεταδίδει και τόνισε ότι η διαμαρτυρία θα συνεχιστεί «μέχρι να υπάρξει ελευθερία του λόγου».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Shops Closed on January 2, Banks Remain Open
- Ηράκλειο: Στο νοσοκομείο 74χρονος μετά από επίθεση που δέχθηκε από τον γιο του
- Πέθανε ο 23χρονος που είχε τραυματιστεί σοβαρά τα ξημερώματα σε τροχαίο στο Μαρκόπουλο
- Επεισοδιακή ρεβεγιόν για ζευγάρι – Ξυλοκόπησαν 43χρονο για σεξουαλική παρενόχληση – Τρεις συλλήψεις
- Το τρομερό σερί του Ολυμπιακού επί του Παναθηναϊκού στην Ευρωλίγκα
- Τα γεύματα του σκύλου σε κάθε στάδιο της ζωής του






