Στο Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών ο Χάρης Καστανίδης
Στο Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών εντάσσεται ο πρώην υπουργός Χάρης Καστανίδης, ο οποίος συναντήθηκε σήμερα, Τετάρτη, με τον πρόεδρο του Κινήματος Γιώργο Παπανδρέου.
Στο Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών εντάσσεται ο πρώην υπουργός Χάρης Καστανίδης, ο οποίος συναντήθηκε σήμερα, Τετάρτη, με τον πρόεδρο του Κινήματος Γιώργο Παπανδρέου.
Αμέσως μετά ο κ. Καστανίδης προέβη στην ακόλουθη δήλωση: «Πριν από τρία χρόνια χώρισαν οι δρόμοι μας με τον Γιώργο Παπανδρέου, όταν διαγράφηκα, γιατί διαφωνούσα με τις πολιτικές της λιτότητας, της ύφεσης και της ανεργίας και αρνήθηκα να ψηφίσω το δεύτερο μνημόνιο. Συναντιόμαστε και πάλι σήμερα, τώρα που το νέο Κίνημα των Δημοκρατών Σοσιαλιστών διακηρύσσει την ανάγκη να βγει η χώρα μας από την κρίση με την άσκηση πραγματικά προοδευτικών πολιτικών, μακριά από τη βία της σκληρής δημοσιονομικής προσαρμογής, να βγει από την κρίση με την εφαρμογή βαθειά δημοκρατικών μεταρρυθμίσεων.»
» Συναντιόμαστε τώρα, που το νέο Κίνημα διακηρύσσει ότι δεν μπορεί να είναι ουραγός της Δεξιάς ούτε παρακολούθημα κανενός. Συμμετέχω στο Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών με την προσδοκία ότι σύντομα θα ενωθούν όλες οι αυθεντικές δυνάμεις του δημοκρατικού σοσιαλισμού. Συμμετέχω στο Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών με την πίστη ότι γίναμε όλοι σοφότεροι από τα λάθη του παρελθόντος και έχοντας βαθιά μέσα μου την ελπίδα ότι θα ανταποκριθούμε στην επιθυμία του ελληνικού λαού και της νέας γενιάς να επιστρέψει στον τόπο μας η αξιοπρέπεια και η πίστη στο μέλλον».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Φίλος του Άρη Betsson έβαλε σουτ από το κέντρο του γηπέδου και κέρδισε 2.000€
- Όταν η καινοτομία χτυπά σε τοίχο: Βανδαλισμοί ακινητοποίησαν τα ηλεκτρικά ποδήλατα στο Αιγάλεω
- Η Μαρία Καρυστιανού θέλει να γυρίσει τις γυναίκες πενήντα χρόνια πίσω
- Συγκλονίζει ο Πολονάρα: Επέστρεψε στο γήπεδο και αποθεώθηκε (vids)
- Η Ιωάννα Καρέλια θα στηρίξει αθλητές για να προκριθούν στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λος Αντζελες
- Ισπανία: Τα μοιραία 20 δευτερόλεπτα ανάμεσα στον πρώτο εκτροχιασμό και τη σύγκρουση – Τι καταγγέλλουν οι μηχανοδηγοί
- Ιράν: Γιατί είναι δύσκολη η πολιτική αλλαγή – Οι διαιρέσεις της αντιπολίτευσης και ο ρόλος του Παχλαβί
- Το τέλος της καπνοδόχου; «Στοπ» σε τζάκια και ξυλόσομπες βάζουν οι ευρωπαϊκές πόλεις
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις







![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 19.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/lucas-marconnet-Kls_Hq8p-xI-unsplash-315x220.jpg)




























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442