ΕΛΤΑ: Ειδικές τιμές για τη διακίνηση προεκλογικού υλικού
Τα Ελληνικά Ταχυδρομεία προχωρούν σε παροχή ειδικών προνομιακών τιμών για τη διακίνηση του προεκλογικού υλικού, προκειμένου να διευκολύνουν στις επικοινωνιακές τους ενέργειες τους συμμετέχοντες στις Βουλευτικές Εκλογές της 25ης Ιανουαρίου 2015. Ειδικότερα, τα ΕΛΤΑ παρέχουν σε κόμματα, εκλογικούς συνδυασμούς και υποψηφίους, τις υπηρεσίες Ad Post (ομαδική αλληλογραφία με διεύθυνση παραλήπτη) και Unaddressed Mail (ομαδική αλληλογραφία […]
Τα Ελληνικά Ταχυδρομεία προχωρούν σε παροχή ειδικών προνομιακών τιμών για τη διακίνηση του προεκλογικού υλικού, προκειμένου να διευκολύνουν στις επικοινωνιακές τους ενέργειες τους συμμετέχοντες στις Βουλευτικές Εκλογές της 25ης Ιανουαρίου 2015.
Ειδικότερα, τα ΕΛΤΑ παρέχουν σε κόμματα, εκλογικούς συνδυασμούς και υποψηφίους, τις υπηρεσίες Ad Post (ομαδική αλληλογραφία με διεύθυνση παραλήπτη) και Unaddressed Mail (ομαδική αλληλογραφία χωρίς διεύθυνση παραλήπτη) σε ειδικές τιμές που διαμορφώνονται ως εξής:
• Ad Post – Προσωποποιημένη επικοινωνία με 100 € τα 1.000 αντικείμενα. • Unaddressed Mail – Στοχευμένη ενημέρωση με 65 € τα 1.000 αντικείμενα.
Τα Ελληνικά Ταχυδρομεία βρίσκονται σε πλήρη ετοιμότητα για την άμεση, ασφαλή και κατ’ απόλυτη προτεραιότητα διακίνηση του προεκλογικού υλικού.
Σημειώνεται επίσης ότι το σύνολο του δικτύου Πωλήσεων των ΕΛΤΑ, και το προσωπικό των Ελληνικών Ταχυδρομείων σε όλη τη χώρα, είναι όπως πάντα στη διάθεση των ενδιαφερόμενων για κάθε διευκρίνιση, πληροφορία και υποστήριξη.
Αναρωτιέσαι γιατί κάποιοι άνθρωποι αποκτούν τεράστια επιρροή και followers στα social media, ενώ άλλοι μένουν στην αφάνεια; Η ψυχολογία έχει την απάντηση.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου, η Κρινιώ Νικολάου ανεβαίνει στη σκηνή του Stage 7, μαζί με τον Θάνο Πανουργιά, για την μουσικοθεατρική παράσταση Κόντρα ρόλος.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας