Κοινή συναινέσει «διαζύγιο» της Ξάνθης με τον Ρούντι
Παρελθόν από την Ξάνθη αποτελεί ο Κάρλος Γουίλσον Ρούντι, ο οποίος έλυσε κοινή συναινέσει το συμβόλαιό του με τον σύλλογο της Θράκης. Ο διεθνής Αγκολέζος μεσοεπιθετικός είχε αποκτηθεί το καλοκαίρι και αρχικά υπολογιζόταν ως βασικός, όμως ουδέποτε έπεισε με την απόδοσή του, ενώ επηρεάστηκε και από τα συχνά ταξίδια στην Αφρική, λόγω υποχρεώσεων με την εθνική ομάδα της πατρίδας του.
Παρελθόν από την Ξάνθη αποτελεί ο Κάρλος Γουίλσον Ρούντι, ο οποίος έλυσε κοινή συναινέσει το συμβόλαιό του με τον σύλλογο της Θράκης.
Ο διεθνής Αγκολέζος μεσοεπιθετικός είχε αποκτηθεί το καλοκαίρι και αρχικά υπολογιζόταν ως βασικός, όμως ουδέποτε έπεισε με την απόδοσή του, ενώ επηρεάστηκε και από τα συχνά ταξίδια στην Αφρική, λόγω υποχρεώσεων με την εθνική ομάδα της πατρίδας του.
Ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν τον είχε στα πλάνα του κι έτσι ο Ρούντι αποχώρησε, έχοντας καταγράψει μόλις επτά συμμετοχές στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Σομαλιλάνδη: Οποιαδήποτε παρουσία του Ισραήλ θα θεωρηθεί στόχος, προειδοποιούν οι Χούθι
- Ισημερινός: Ενοπλοι σκότωσαν έξι ανθρώπους σε πλαζ, ανάμεσά τους κορίτσι 2 ετών
- Κόσοβο: Νίκη Κούρτι στις βουλευτικές εκλογές – Μεγάλες πιθανότητες σχηματισμού κυβέρνησης
- Στα «ΝΕΑ» της Δευτέρας: Νεύρα στο Αιγαίο
- Σίγουρος ο Κριστιάνο Ρονάλντο: «Αν δεν έχω τραυματισμούς, θα φτάσω σίγουρα τα 1.000 γκολ»
- Βρετανία: Καμία νέα γεώτρηση στη Βόρεια Θάλασσα – Ιστορική κατάρρευση για τη Βρετανία

