Η απορία, οι «νουθεσίες» και οι προειδοποιήσεις Βενιζέλου προς Τσίπρα
Έναν διαφορετικό διάλογο ανάμεσα στον Ευάγγελο Βενιζέλο και τον Αλέξη Τσίπρα κατά την πρόσφατη συνάντησή τους στο υπουργείο Εξωτερικών, μεταφέρει ο Γιώργος Παπαχρήστος μέσω της στήλης του στα Νέα της Τρίτης.
Έναν διαφορετικό διάλογο ανάμεσα στον Ευάγγελο Βενιζέλο και τον Αλέξη Τσίπρα κατά την πρόσφατη συνάντησή τους στο υπουργείο Εξωτερικών, μεταφέρει ο Γιώργος Παπαχρήστος μέσω της στήλης του στα Νέα της Τρίτης.
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και υπουργός Εξωτερικών έδειξε να αναρωτιέται για την βιασύνη του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ να αναλάβει τη διακυβέρνηση του τόπου.
Ο διάλογος «που μου μεταφέρθηκε», όπως λέει ο Γιώργος Παπαχρήστος, έχει ως εξής:
-Μα τι σε έχει πιάσει και θέλεις ντε και καλά να βουτηχτείς στα σκ…; Τι βιάζεσαι; Περίμενε. Έτσι κι αλλιώς, θα γίνεις κάποια στιγμή.
-Γιατί πρέπει απαραίτητα να βουτηχτώ στα σκ… Θα τα καταφέρουμε έτσι, που να μην χρειαστεί να γίνει τίποτε από όλα αυτά.
-Αγόρι μου, δεν έχεις καταλάβει. Θα σε γ… με το που θα αναλάβεις.
Το απόγευμα, το ΠΑΣΟΚ εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρει ότι «ο υποτιθέμενος διάλογος δεν έχει σχέση με την πραγματικότητα».
«Αντικείμενο της συνάντησης στο ΥΠΕΞ ήταν τα θέματα εξωτερικής πολιτικής.
»Οι θέσεις του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ για τη γενική πολιτική κατάσταση της χώρας και την στρατηγική των κομμάτων είναι πολύ γνωστές και διατυπώνονται με τον ίδιο τρόπο δημόσια και κατ’ ιδίαν» κατέληξε το ΠΑΣΟΚ.